A.W.A.R.D for my best follower

Bismillah......
alhamdulillah hari ni ade jugak sikit mase nak update blog...sejak dua tiga hari ni banyak kerja-kerja orang lain yang aku kena buat yang tak berkenaan yang datang ....nak tak nak kena la jugak settle kan semuanya ... tak dapat nak nak jumping ke blog orang lain ... :( ..Sorry ye semua...maybe next week dah tak busy ..boleh lah mengomen di blog anda .... :)

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
tengahari tadi time lunch takde rasa lapar atau rase nak bershopping..jadi masa yang ada sedikit tu telah ku luangkan untuk menghasilkan "award" yang tak seberapa untuk rakan-rakan follower ku yang best itu..hihi ...tak sangka dah pun cecah angka 100 orang ...Terima kasih ye kawan-kawan.. ahax... bila ada masa dan berkunjung kesini..jemput lah ambik award untuk diri anda...

Award ni berbeza dari segi warna coz senang nak kira dalam gandaan 50...tak pe kan?

Award yang pertama ni untuk 50 orang terawal yang jadi Follower mawar ...






Untuk Follower yang ke-50 hingga ke100




Award ni untuk follower yang ke 100 hingga 150..

p/s : Kepada semua yang selalu mengunjungi blog ni tak kisah lah walaupun cume sudi jadi silent reader..Saya nak ucapkan ribuan terima kasih daun keladi...ade mase jenguklah lagi ..

18 comments:

BULLET said...

wah, dapat award. tengkiut2

..::..ein..::.. said...

huhu...yeeeaaahhhh....dpt award yg no 3 tu...anyway..thanks ye sudi bg award ni..ein ambk ye

Mawar_berduri said...

Bullet : sudi2 la ambik award ni ye ...Terima kasih selalu lawat blog Mawar

Mawar_berduri said...

ein : sila..sila..jemput lah ambik ein ...award ni untuk kamu.. terima kasih ye selalu lawat blog ni.^___^

adianiez AIDA said...

HAI. TQ...
aida yg ke 50-100 kan.
TQ...

si kosong said...

salam,

ahhh..berada di kedudukan yang ke 61...


terima kasih mawar_berduri

*senyum*

mamai said...

wah ada award lagi nie kena ambil dengan buat ucapan sekali ker

zan-xray said...

tak tau lak sy jadi follower anda yg keberapa:
jap2 nak bilang balik... uwaaaaa
yang ke 151...huhu tak de award ler.
hehe.. TQ cik mawar berduri.

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohhh, POjie pun dpt award gak ker??
TQ² :)

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

Wa! best la dapat hadiah dr mawar.Ramai pengikut die

Mawar_berduri said...

aida : haah...btol ..jemput la ambik award yang pink colour tu ..hihi :)

Mawar_berduri said...

si kosong : sama-sama, terima kasih lawat blog ni ... :)

mamai : terima kasih sudi ambik .. xpe..x yah susah2 wat ucapan ..hihi :)

Mawar_berduri said...

zan : huhu.. 151 ada special award ..huhu..yolah tu ...gurau je k ...thanks ya.

poojie : haah ..jemput la ambik award yang tak seberapa ikhlas dr Mawar ..huhu...thanks ya.

Mawar_berduri said...

Azriey : thanks ya lawat blog Mawar ... award yang tak seberapa ni je yang Mawar bley bagi untuk semua sbgai ucapan terima kasih Mawar pada yang sudi jadi follower Mawar .. :)

kuina said...

dok jenguk2 ada ker tak
kalau tak ada nak bagi ada..

hehehe...
walaupun dah tak dok kat blogspot tetap guna folloer nie nak check kengkawang update.

||| PöJìé PööH ||| said...

dah tempek dah ponnn!

Mawar_berduri said...

Yeke ? thanks ya pojie sudi tempek kat dinding umah ... :)

eyena said...

waah i jadi 50 terawal ni jgn memain..hehehe