L.A.D.I.E.S night ..

Title macam ganazz jE ..huhu..LadiEs night...bunyi cam pEgi clubbing kE ovErnitE ke..rupEnya makan-makan jE..huhu

KEk birthday Fara ikhlas dari kami bErtiga

kEjadian ni dah lamE jugak bErlaku..tapi tak sEmpat nak
wat Entry baru..almaklumlah sibuk konon..huhu
Tarikh kEjadian : 08 OktobEr 2009
tEmpat kEjadian : rEstoran Sri mElaka, Amcorp mall, PJ
masa kEjadian : 8.00 malam - 10.00 malam
mangsa kEjadian : Fara buffday gurl, Hani mangsa ika, Ika the Notti gurl and mE..

Yummy..yummy..sedap....

actually kitorang mEmang dah lamE
planning nak kuar makan sEsama..sincE pEnghujung Ramadhan lagi..tapi olEh kErana kEkangan masa dan kEsibukan yang mElanda..kami tErpaksa tangguh dulu...finally dapat jugak kitorang makan2 sEsama..


Cik Fara and cik hOnEy dew
nak dijadikan cErita..kEbEtulan tarikh yang kami pilih untuk kEsEkian kalinya t
Elah jatuh sEhari sElEpas birthday cik Fara..So kitorang yang buat planning last minit..
manE tak last minitnya..tEngan bErjalan dari stEsen LRT Taman Jaya nak kE Amcorp mall tu baru dok bErbisik2 sapE yang nak buat2 pEgi toilEt dan sEtErus
nya bli kEk dan wat surprisE kat Fara...

sEtElah dibisik2..aku dan Ika yang pandai bErlakon..huhu kEna pEgi bli kEk manakala cik HonEy dEw..hihi..dok mEnEman Fara ..

Walaupun planning last minit..tapi acara nya bErjalan dEngan lancar sEkali ..hihi ..
alhamdulillah kami balik kE rumah dalam kEadaan Happy dan kEk Enyangan ...

Ika Notti girl and mE

p/s : Hani : Sabar yE hOney..Ika mEmang bEgitu ..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
Ika : tak pE Ika..bilE lagi nak kacau2 Hani...
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
Fara : sEmoga panjang Umo dan muRah rEzEki..tahun ni la last tido sEbilik ngan kami.. :(

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

17 comments:

mamai said...

wah tak ajak aku ker dah dekat tu....
anyway happy birthday to your friend

~PakKaramu~ said...

Datang menziarahi anda

Mawar_berduri said...

mamai... : ala..bukan tak nak ajak..tapi ni kan ladies night..mane bley campur guy..huhu

LuVidA^^ said...

cedapnye kek...
yummy~
entry baru kite pon ade sebut notty..kehkehh.

Missc0mot said...

sedapnyehhhh..nyummy!!!!!

Mawar_berduri said...

luvida : haah ...ade bace tadi ...hihi

Mawar_berduri said...

missc0m0t yang cumil : birthday bila ni?..bley ti mawar wat surprise ...hihi

A.S.H Sinar said...

Wah sedapnya kek.. Nak sikit.. hehehe
Mcm mana nak buat perkataan yang ada garisan di tengah tu?
dah lama dah cari tapi x jumpa lagi cara.. bleh bagitau x?

Mawar_berduri said...

hai a.s.h : boleh ...cume type < strike > masukkan perkataan < / strike >
selamat mencuba :)..semua word rapatkan o.k..

blueCITY said...

salam mawar,

wahhhhhh
gebusnya dia
ekekkeke

Mawar_berduri said...

bluecity : hihi..tau tak pe..Mawar yang kembang ...hahahhaha

CuTeMiUt78 said...

kadang2 yg last minit plan tu yg menjadi kan

zan-xray said...

sedapnya tengok menu makan2 ni.. tak tahan lak tengok aiskrim atas tu.
keluar malam ramai2 tak pe ada ciri2 keselamatan

Manusia said...

sedap kek.
dah abis ke hehe

Mawar_berduri said...

Cute miut: Haah..btol2..yang plan berzaman2 asyik bertangguh2..huhu

Mawar_berduri said...

zan : hihi..aiskrim tu sedap..tapi rasenya abc kat parking lot depan tennis court kat Taman Tasik taiping pun best jugak .....dah lame tak makn..sedapnyaaaa..mmmm

Mawar_berduri said...

azuan: uit..dah tukar nick ye?....kek dah abis dah tinggal pisau yang potong kek tu je..nak ke? la nape tak bgtau awal2?..hii hi ^__^