@ Si Comel Berbaju Raya Contest


Memandangkan kEbosanan sEdang mElanda..tEtiba tErjumpa contEst ni plak ..lame dah tak join contEst montEst ni ...rase cam bEst gak kan...mEnang kalah tu pErkara kEdua ...tErima kasih kEpada blog BabyIbu yang telah mEngadakan contEst montEst ni....
kali ni gambar yang telah ku pilih ialah adik bongsuku...
Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:

Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009
- Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 -
Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
(Done)
Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke
entri ini
(Done)
Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
(Done)
Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
(Done)
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke
BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
(done)
Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
(Done)

Terima kasih kepada sponsors ..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..

kategori : A (Boys)

Mohd Syakir Ilman B.Abd Rashid

6 Tahun

Kepada sesiapa yang bErminat untuk mEnyertai contEst ni ..jangan lupa lawat blog BabyIbu o.k tarikh tutup pEnyErtaan ialah pada ESOK hari ..15 OktobEr 2009..cEpat 2 masih ada masa lagi ...


Syakir dan Syairah

8 comments:

eyena said...

hahai comeynyee confirm dpt menang ni..

mamai said...

letak gambar pakcik masa kecik dulu boleh ker...

Mawar_berduri said...

eyena : thanks dear ...Insyaallah klau ade rezeki ... :)

Mawar_berduri said...

mamai : huhu...konpius gak ni ..boleh ke tidak?...gambar je mase kecik tapi tuan nya dah besau ..mm..cube tanye ngan penganjur ... :)

blueCITY said...

salam,
ololololo
somelnya
ekekek
xoxooxo
hahhaa

si kosong said...

chomelnya...ni bt nak kawen cepat ni..hohohoho

Mawar_berduri said...

bluecity : hihihi ...Thanks with oxoxoxox... ^__^

Mawar_berduri said...

si kosong : ahax...kawen jangan tak kawen .. hihi