T.A.G candid moment

Bismillahhirrahmanirrahim...
..hari ni tak dE papE yang mEnarik nak di story kan ..
..agak mEmbosankan..

..tapi..

..sEtElah mEmbElEk gambar2 lamE..
..tEtiba rasE macam nak buat TAG..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
dah lamE tak Di"tag" dan mEng"tag" orang ni
kEpada yang di"tag" harap sudi2 la jawab yo..hihi

ARAHAN

1. Upload gambar Candid anda
-sEkEping, dua kEping atau bErapa jE yang anda sukE
-tak kisah la sorang2 atau bErorang2 bEramai2..
-pastikan Ianya candid..tak mO yang kontrol posE2 ni..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
2.Nyatakan apa yang sEdang anda lakukan sEbEnarnya pada waktu tu?
3. apa pErasaan anda apabila mElihat gambar candid tErsEbut?
4.siapakah yang bErtuah mErakamkan gambar candid anda itu?
5. tujukan TAG ini kEpada 5 oRang

No.1

2. gambar ni diambil masa farEwEll aku kat TNB
aku tolong pEgangkan makanan k.Mai, tapi diorang cakap aku makan sampai 2 pinggan..huhu..
3. nak gElak pun ada nampak macam tEngah kEbulur lapO bEno ha..
4.kalau tak silap En.Rosli yang snap gambar ni

No.1
2. nak tarik sEluar jEans tu nak londEh takot basah kEna air
3. pElik jugak macmmanE bolEh tErsnap gambar yang aksi same macam ni..
4. abE Nik (officEmatE)

No.1
2. tEngah mEmbEbEl pasal kasut bEsar macam Ronald Mc Donald
3. hampEh.. gambo tErmUncUng jE mulut.....
timE orang cakap blEy plak snap gambo nampak sgt tak nak dEngar.
4. HonEy bEe

5. TAG ni kutujukan Khas buat :
...sajE nak pilih 6 orang..

PoJiePooH
EyEna
manusia a.k.a Azuan
luvida
kerna kasehAzriey Sinar
amyliana8886

15 comments:

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

hehehe! pandai mawar ni. ade² je cite dia.pe pun terima kasih sudi tag azriey. tapi....

sebenarnya azriey xpaham ape ni tag dan selalu jg tengok org buat tag ni.malu nak bertanya.maklumlah nnt org kata ketinggalan.akhirnya sampai sekarang xtahu.maaf ye.

bleh citekan sikit pada azriey apa itu tag?

mamai said...

ic camnie gupernya wat tag yer

LuVidA^^ said...

nk tnye...name luvida ade...tp url tu bkn ida punye....so...betol ke tag ida ni? heee

CuTeMiUt78 said...

eemmmm pernah buat tag pasal gambo candid ni..dulu.. tapi tak ingat sapa yg tag

Mawar_berduri said...

azriey : macam ni sebenarnya TAG

1. Ikot arahan yang dah ditulis
- Upload gambar Candid
2. awak jawab je soklan yang diberi.
- soalan 2,3,4
3. dan soalan ke-5 awak pilih la siape pulak yang awak nak TAG masukkan nama orang tu.

akhir sekali awak publish... siap ..
Harap penerangan ringkas ni awak faham...sy tak pandai sgt nak terangkan .. :)

Mawar_berduri said...

mamai : haah..Cenggini la ..hihi

Mawar_berduri said...

Ida : btol la ida..salah letak back link kot ...huhu..Sowie dear..nanti sy btol kan ...

Mawar_berduri said...

cutemiut : yeke? hihi dah ade rupenya .

LuVidA^^ said...

da ciap tag!!

Mawar_berduri said...

thanks Ida

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

maaf mawar, blog sy sebenarnya untuk biz dan msj mawaddah je sebab sy banyak sampaikan msj pasal biz dan rujukkan di blog saya.msj cinta dlm blog untuk renungan bebdk sek yg mai kedai sy.maaf ye x dapat tunai hajat mawar. jgn durikan sy ye mawar hehehe! pe pun sy ucapkan jutaan tq kat mawar. ni umpama mawar menghargai sy.tq skali lg. salam


persahabatan dr azriey sinar

Manusia said...

dah lama tak letak gambar sendri dalam blog hehe..

eyena said...

uiiit i pon kena tag jugak ke? hahaha ok2 i jawab nanti..hehehe semangat aih ni..hehe

eyena said...

mawar.. i dah jawab tau.. nanti tgk tau.. hehe sory lambat.. jgn majuk eh..hee

Mawar_berduri said...

thanks ya... terima kasih sudi buang mase jawab tag ni .. :)