S.E.M.O.G.A bahagia ke anak cucu ..

Eida (Syaidatul Akmar Tarmizi) dan Deq Wan (Nazuan)

Bismillah ...

19 Oktober 2009 10:47 pm

Salam, Ross, sok mlm jumpe kt umah jap blh?
Ko tgl kat Kerinci kan?

ni SMS yang aku tErima..tapi masa sms ni masuk aku dah pun lEna diulik mimpi...
aku mEmang tido awal..sEbab aku kEna bangun awal ...

pEtang sEmalam baru aku call balik orang yang mEngirimkan sms ni...
mEmbEr gaduh2 lamE masE form 1 sampai form 3...
kitorang dulu closE..cumE aftEr form 3 aku masuk sEkolah tEknik..kitorang da lost contact..
masE tu manE la aku ada HeNpon...

motif aku buat Entry ???
sEbEnarnya mEmbEr aku ni nak jEmput makan nasi minyak rupEnya
apE yang bEstnya...
"Eida, ko nak kawEn ngan dEq Wan yEk?"
aku tanyE coz aku dEngan kawan aku Zul yang bgtau diorang da kapEl lpas abis sEkolah
"Eh, bukan aku nk kawEn ngan dia, diE yang nak kawEn ngan aku"
huhuhu..
hampEh trok jE bunyi nyE ..hihi
"ala, samE jE la korang dua2 tu .. gatal bEno dah nak kawEn"
gElak bEso die ..hihi..
diorang akan bErkahwin pada

hari Sabtu ni 24/10/2009
kat kampung ku bEruas, Perak

Buat pEngEtahuan ... diorang bErdua ni classmatE aku...
masE sEkolah dulu diorang tak kapEl pon..
rupEnya kapEl lpas abis sEkolah ...
Tahniah wEh..sorry aku tak dapat nak datang..korang lambat no inform kat aku
aku dah bli tikEt moto GP..huhu
ramai gak kawan2 aku yang dah mEndirikan masjid ni
aku doakan korang bahagian kE anak cucu...
amin..

Gambar ni aku pErnah posting dulu..gambar dolu2..nak tEngok ?
klik disini


gambar kElas ...Eida dan dEq Wan, sity Sharida, Ika (RoommatE aku sEkarang) aku, Maziah

Sity Sharida Mohd Subri & pasangan


Maziah dan Rahim ( dua2 aku kEnal) Maziah classmatE aku, Rahim satu kampung ngan aku..satu sEkolah dari kEcik


Mastura dan Fauzi - Mastura ni kawan aku dari darjah 1 (anak tEachEr aku) Fauzi pulak, satu sEkolah ngan aku masE sEkolah mEnEngah

Rindu kat korang sEmua...kEpada yang aku dah lost contact atau yang aku tak contact ..tak bErmakna aku dah lupakan korang sEmua...

p/s : aku ni lambat lagi kot nak kawEn nya ...huhuhu

18 comments:

~amy liana8886~ said...

bestnyer tgk org kawin..kite bila lagi...huhuhu..

LuVidA^^ said...

mau kawen juge!!!!

mamai said...

selamat pengantinbaru semoga kekal ke anak cucu..alhamdulillah

Mawar_berduri said...

amy : hihi..tu la...blom sampai seru lagi la tu ...huhu :)

Mawar_berduri said...

Ida : kawen..jangan tak kawen ...

Mawar_berduri said...

mamai : amin ...

||| PöJìé PööH ||| said...

alhmdulillah..
tggu turn Cik Mawar plak..
ble la ek..
jgn lupa jemput tau!

zaiMi said...

best tgk org kawin tp sdiri nk kawin xmmpu lg.. hehe

Mawar_berduri said...

poJie : Insyaallh nant dah sampai seru sy jemput awak kena datang yek...huhu

Mawar_berduri said...

zaimi:hihi..tak pe slow2 kumpul duit ...lgpun mude lagi kan....

blueCITY said...

mawar pun akan kawin juga satu hari nanti

heeeeeeeeeeee

akan adakah hari itu buatku lagi?
heks!

xoxo dear

raxm raxis said...

lambat tu bila ye agknya... :)

Mawar_berduri said...

blueCity: Insyaallah..doa..doa la akk ye.. huhu thanks with xoxoxo

Mawar_berduri said...

raxm : hihi..bila tarikh itu tiba.. :P

[s.u.r.i.a] said...

su doakan ross cepat2 tawen, dpt baby. hehe. dh lame su xbuka blog, tensi.. xbf dpt detect blog su.

Mawar_berduri said...

Thanks dear ... yeke su ? owh patut la ber update ...

Ryehanna said...

eh?? kat blog ni baru la aku dpt tgk gmbr sity ngan maziah kawen... and fauzi?? tu fauzi budak beruas yg dok kat jalan parit kan?? alahai... kawen sesame kawan sekolah...
i feel so happy for them. :']

kenduri Syai pn aku xdpt pg cos aku busy cari baju nak bertunang nanti.. alahai... i feel so bad about it.dahla dia dtg jemput time raya aritu...

ko bile lg weh?

hehehe...

Mawar_berduri said...

haah...btol la fauzi tu ... dia dak beruas kan...?? aku ingat ko pg kenduri kawen syaidatul tu...sbb aku tengok ko balik kampungkan mase tu ??...aku plak bkan tak nak pg..tapi aku dah bli tket moto GP sayang la klau tak pi...

wah..tahniah lo dah nak bertunang pon ko....Welcome to the club..hihihi