H.A.R.I yang sangat sibuk

Bismillah
salam sEmua..
hari hari isnin...mEmang mood nak kEjE tu sangat lah kurang...
ada orang mood kEja tu bErkobar-kobar pada hari isnin..
tapi aku???
huhuhu...
mood kEja ku akan datang pada hari sElasa
boleh plak macam tu
sEbEnarnya pEtang ni ..aku rasa sEdikit tErtEkan...tension gle sEbEnonya
nak tau kEnapa?

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

actually ..
aku rasE ..aku ni ha yang mEnggElabah ..
ahax ..
Boss aku nak kEna pEgi ovErsEa..
so, aku la yang kEna prEparE mEmo..booking flight..
booking hotEl, booking transport bEliau...
adEh..sumE tu kEjE aku...
aku strEss sEbab aku kEna call nak booking sumE ni..
aku ni dah la speechless ...
bukan pandai sangat nak cakap omputih ni ..
kalau sikit2 tu o.k la...
bila dia banyak tanyE ...mulE la..
AaaaAaaaaAAa.. sorry..purdon..
aaAaaAAaA..aAaaA..Yes..Yes..No..no..alright
..hihihi ..sabo jElah..aku cumE nak booking hotEl jE..banyak plak tanya diE..
adeh... jangan la ko peramah sangat
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
tapi..tak pE la...akan ku usahakan jugak...
adEh..Chaiyok..chaiyok...

p/s : aku kEna ambik kElas untuk improvE lagi English aku ..adoiyai ..

11 comments:

selipar besi said...

jangan menggelabah..
nnt jadi labah2..hehe

Rashid said...

heehe.. okey apa itu..

mamai said...

mood aku datang sekerat hari sahaja

Kerna Kasih Azriey Sinar said...

buat keja dgn ikhlas baru dapat berkat dan nikmat :)

zaiMi said...

learning english is fun.. :P

Mawar_berduri said...

selipar besi : huhu..bile angkat fon je tarik nafas panjang2 b4 nak call..tu cara2 nak ilangkan gelabah sy ...hihi

Mawar_berduri said...

Rashid : o.k setakat yang mampu .. :)

Mawar_berduri said...

mamai : klau mood datang sekerat hari je...after lunch ambil half day la..kui..kui..

Mawar_berduri said...

azriey : sedang cube seikhlas hati ...huhuhu

Mawar_berduri said...

zaimi : I'm agree with U ^__^

eyena said...

hahaha lucu betul laa mawar berduri ni.. hahaha cam sama lak perangai kita.. hehehe

**yes.. no.. ok.. hahaha