M.O.V.I.E...layan je la.


sEhingga tarikh hari ni 05 oktobEr 2009.. cumE bErkEsEmpatan mEnonton 2 buah moviE..
yang pErtama moviE yang kat atas ni
tajuk : Far Cry
Genre : Action
sinopsis ringkas ikot pEmahaman aku: cErita ni mEngisahkan tEntang sEbuah pulau yang didiami olEh sEpasukan tEntEra yang dikEtuai olEh sEorang profEssor yang mEngkaji dan mEncipta sEnjata untuk pasukan kEtEntEraan. ProfEssor tErsEbut tElah dibiayai untuk mEncipta tEntEra halimunan, namun bEgitu profEssor tErsEbut tElah mEncipta tEntEra yang sangat kuat dan kEbal ..namun bEgitu tEntEra tErsEbut tidak dapat dikawal olEh sEsiapa pun...cErita mula mEnjadi mEnarik apabila salah sEorang tEntEra yang bErada di pulau tErsEbut cuba mEmbocorkan rahsia profEssor tErsEbut dEngan mEmbEri maklumat kEpada anak saudaranya yang mErupakan sEorang wartawan akhbar..nak tau cErita sEtErusnya?
pErgilah tEngok ...hihih
aku bagi ni je utk cerita ni
v
v


Tajuk : Gamer
Genre : action/fiction + mengarut +lucah yang tak kEterlalulan
camno la aku bley layan citEr ni..pEning kEpala tEngok citEr ni ...
Sinopsis Ringkas : mEngisahkan sEorang banduan yang tElah diprogramkan mindanya dan bolEh dikawal oleh pEmain gamE tErsEbut ( gamE pErang2 dan gamE sosial)
pEmain gamE tu dah tEntulah orang kaya yang mampu mEmbayar untuk bErmain pErmainan tErsEbut...

Banduan tu cubE mElEpaskan diri daripada kawalan gamE tErsEbut dan mEncari anak dan istErinya...
untuk cErita ni aku bagi ni jE sEbab kEpalaku pEning tEngok ciTer ni
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

LuVidA^^ said...

da tgk gamer.
agak pening.
tapi hero encem...so layannn =p

Mawar_berduri said...

Luvida : pelik jugak..nape pening je kepala ni lpas tengok gamer .. ahax

Alimaz-Kembara Terasing said...

kena tunggu dvd kuaq ori punya...bleh la tengok sampai paham...heheheheh