Kelisa vs Toyota Camry

Bismillah...

hari ni jom kita jelajah google translate
percaya tak google translate boleh buat anda rasa macam kaya ???..hahahha
rasa macam jela...kaya btol2 tak la yew ...

google translate boleh berfungsi macam pintu kemana saja doraemon...ewah..
iye...kalau anda mempunyai sebuah kelisa ....
anda boleh feeling seperti punya sebuah Toyota Camry ..
hah ...hebatkan ? hhuhuhu....

katakanlah....seorang kawan tanya

"Best ke bawak kereta Kelisa ko nih?"

anda dengan kompiden nya boleh jawab...

"Owh...dah tentu ...kamu kan tau betapa bestnya memandu Toyota Camry ??"

kalau dia buat muka pelik ...jawab nih

"hah? tak percaya ? pegi kat google translate type
Perodua Kelisa .....apekah hasilnya ? "......


kalau dah Perodua kelisa = Toyota Camry
Perodua Kancil jadi ape plak kan ? ..taraaaaa....Perodua Kancil = Honda Accord ...

hah...hebat kau ....
kalau macam tu ...selain ade sebuah Yamaha
dan Sebuah Mawi ....
saya juga punya sebuah Honda Accord !!!! ...hahahaha
dasat2....







4 comments:

Lya Colours said...

erk ! saya taip proton tapi keluar proton jugak
tak kaya la nampaknya.hahahaha

oya said...

sy try x menjadi..hahaha..

lionteen said...

agaga. dah pernah try hr tu. lawak tul.

BENA said...

hahahahaa . kalau macam tu bena nak beli honda accord jek la . hahahaha ;) main tipu betol google translate nih