lolipop kulum-kulum


Bismillah...

bosannya harini...
termenung dan menenung kesana-kemari...
tenung tajam...tenung tumpul...
semua dah.....
tenung jam...
tenung bekas kudap yang tinggal serdak ....
tenung kuku yang tak berapa nak panjang..
tenung papan aktiviti harian bos...
semua nampak kosong je ...
haish....apekah?

nampaknya virus M berangkai mula menyelinap ....hahah
tu yang mata nampak kosong jerp Photobucket
Malas,
Mengantuk
Menguap
Melentok ...

haishhh....
keje ada...tapi buat sikit ...stop...buat sikit stop..
bagaikan "lalang dipijak gajah"...
peribahasa apakah? arghh...lantak ...
janji maksudnya sampai....
bila lalang kna pijak dek gajah...
susah sgt dah lalang tu nak tegak balik ....
macam mata aku sekarang nih asyik nak terkatup je....Ngeeeeee PhotobucketPhotobucket

dulu masa dok asrama ....selalu jugak study sampai lewat malam ...
tapi exam tak la excellent mana pon Photobucket
mengantuk jugak la ....tapi masa tu kat asrama kami budak-budak asrama
ada satu tabiat ....kalau study lewat malam ...
suka#sangat#kulum#cekelat#lollipop#

kalau #pak cik Bai datang misti kami borong banyak2...
konon cam boleh hilangkan ngantuk la dok nyot-nyot cekelat lollipop tu ...
pastu ...budak-budak nih bajet kiut la termoncong-moncong batang cekelat lollipop tu terkuar dari molot ...tambah-tambah budak lelaki asrama astra...depa memang suka sgt benda alah lollipop nih...

o.k..now ai dah mengantuk..mana nak cari benda alah lollipop tu kat office nih?
nak cepattt...nak lollipop...
sebelum muka ni tersembam kat meja opis...


gambar bersama macaroons...cerita lolipop kuar gambar macaroon pulak ? hentam sajalah ..
nak mengaku sikit ni.... aku tak pernah pun lagi makan menda alah macaroons ni sebenarnya ..
eksen je...hahahahhah
tapi #Tuan John cakap tak sedap...dia makan kat opis... bos dia bagi ...
jadi....aku yang lagak macam budak 5 tahun ni ...

angguk-angguk kepala buat-buat percaya la bila dia cakap tak sedap ...
smilesmile
hahahahhaha......
abaikan gambar yang macam "lalang dipijak gajah ini"

tapi ada orang cakap memang tak sedap kot benda ni? manis ye??









Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

7 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

cheqna said...

muahahaha
cheqna pun ada sindrom M ni
keje banyak tapi M
muahahaha
berblogging rajin plak..=)

wahida said...

u r not alone..aku pun tak pernah mkn lagi menatang macaron ni...pernah teringin nak try, tapi ramai blogger kata manis sgt, terus dah tak teringin dah...

aku kalau manis sgt mmg tak leh blah la...huhu...

~AmyLiana86~ said...

xpeernah makan maracon tu..hehehe...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna tul pasal...buat keje M....blogging terrajin la pulak :P:P:P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@wahidasamelah....bila ramai cakap manis trus ilang minat ...hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ sama lah kta amy..
mawar pun tak penah try lagi

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..kulum2 lilipop blh ilang ngantuk ke..