Selamat Menginjak Dewasa : Lya Colours :) :)

Bismillah....

N3 hari ini...N3 malas ..
jadi tulis pendek2 sahaja ...

N3 untuk Cik Lya Colours... CIK ye ...diulangi CIK ..
ewah..motif ulang cik tu ape hoit? hahahah
motifnya nak soh dia cecepat tukar dari Single and available tu kepada
in relationship

amin...
Wish pertama nih :P

o.k ...Wish yang sebenar-benarnya :

Semoga sentiasa dirahmati Allah s.w.t, Semoga Happy2 selalu..
Semoga cecepat dipertemukan jodoh, Semoga sentiasa kiut miut ..

Kiut kan ? nilah Birthday Guls tu :) :)
tak tau kenapa dalam banayk2 gambar..yang ni jadi pilihan hati ....hahaha
sorry ek ambik gambar dari FB ....

nampak Chomel je dengan tudung begitew..feeling2 tudung hana tajima gitew ...hihihi
Siap blushing bagai ...hahahah
memang kiut ... :) :)







kalo Lya nak ambik ni buat Header ...klik kat gambar dan baru save yew :) :)

6 comments:

Lya Colours said...

omaigod rasa nak pitam lihat diriku berpipi merah2 oren itu.

apa2 pon,thanks mawar.siap buat entry.terharu2.huhu.

beautiful_rose said...

selamat hari jadi jugak buat beliau........

Lya Colours said...

eh kita baru perasan header tuh. cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangatttttttttttttt. kita amik ek buat header blog. hihi tak maluuu

BENA said...

wahhhh besday same ngn kawan kite laaa . heee ;)

~AmyLiana86~ said...

wah lawa header tu...

rATu kEBaYA said...

selamat hari lahir lya..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...