Menghantui....grrrrrrrr..grrrrrrr


Bismillah
selamat petangggg~

aduyai...macmmana ni...
sekarang ni asyik la dihantui dengan benda alah ni ...
lagi gerun dari pocong....
kak Ponti pun kalah...
seriussssskak ponti nih...malu2 kucen palk..sorok muke dia ...huhu


sebab...bila duduk diam je asyik terbayang-bayang ..
mengalahkan orang gila bayang taw !!

terbayangkan Tuan John pun tak teruk macam nih...
hahaha**statement tak boleh bla...matilahhhhh**
bila duduk kat meja office ni...
rasa resah gelisah ...
asyik ternampak-nampak benda yang menghantui tu ..
...
nak tau benda apa?

dah bersedia? yang lemah semangat jgn tengok....
karang pitam .....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaa..... nihah
berantu betul...
dah dua balang habis kena bedal...hahahah
gila kuat makan....bukan apa...
krup kraaappp..kruupp..krappp..
tengok2 dah abis ....syahdu gila makan benda nih

tuh ade lagi satu...nyorok kat belakang...
kalau ade kat meja nih..jawabnya ??
abis lah semuanya terkorbannnnn....hahahhaha






Sorry uolsss..propa je lebih tau ....

14 comments:

cheqna said...

popia mini??sedapnyer...

Lya Colours said...

haha duduk opis boring2 memang ngup ngap ngup ngap la jawabnya

CuTeMiUt78 said...

la ingatkan terbayang2kan apa.. rupanya mkn kudap2 ya

~AmyLiana86~ said...

tgk gambo takut rase sb arini keje malam..huhu

rATu kEBaYA said...

kat opis mcm tulah.. sambil buat keje.. sambil tangan capai.. tak perasan dah kosong..

beautiful_rose said...

boring2 makanlah...heheh

sara lynn said...

ahhh..poyoje....hihihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqnamemang sedap tak terhan-tahan..hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours tula..ade setengah tu siap ada stok seminggu lagi..hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@CuTeMiUt78haah...susah btol nak jauhkan kudap tu ..asyik nak kunyah je sis

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ haipp..jgn tengok kalo takot ...hiihihihihih...ngilai juga

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@rATu kEBaYAbtol2 kadang-kadang seluk2 dah abis..hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@beautiful_roseboring tak boring memang aku asyik makan je ...hahahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@sara lynn jeles ar tu..hihihihi