carca merba

Bismillah.....

ni cerita orang yang tak de cerita nak update blog sebenarnya ...hahaha
tak de citer pun nak cerita jugak .. :p 
rase macam tak best pulak ade orang datang lawat tapi kita tak hidangkan ngan kuih baru 
hah..gitew la kekdahnya ....#inisumepoyoooo... mih..mih..mih *gelak sopan disitu*

ni pic dari instagram saya ....
nak follow klik kat sini instagram saya 
6 hari lepas....hari apa 6 hari lepas tu saya pun tak ingat dan malas nak kira ...
kalau rajin tolong kira .....hahaha...boleh gitu? xpe..itu sume tak penting ...
apa yang penting? kerjasamaa... *wonder pet* 
Eh...??? tetiba pulak..Wonder pet dah tak trend dah sekarang ....
sekarang org sibuk dok bergwiyomi ...
saya nak ber'gwiyomi' takot ade yang pitam dan muntah darah pulak nanti...
jadi pendam je la bakat tu dulu ...mih..mih...mih *gelak sopan lagi*


tenghari tu my Tn.John datang hantar nasi beringin ....*secara tetiba*
agaknya masa dia tengah tapau nasi tu blinkkkk "ternampak muke isteri dia ni kot" 
tu yang terus tapau dua dan datang ofis hantar nasi beringin..kih..kih...kih >__< 
jauh jugak tau ...dalam 30 KM pergi balik tu ...nak harung jem...merempit tengah panas lagi 
tu sume saya ambil kira ..... cewaaahhh...
...thanks my dear .....

 ni la rupa nasi beringin yang real yang tak di 'instagram kan ... :P 

 yang ni pulak kisah jumaat lepas....
Linda  ...nama ni memang sinonim ngan blog nih.... :P
dia ajak keluar pergi makan kat luar ....
whatsapp my dear ....tanya boleh tak keluar tengahari ?
dia tak reply ..... T___T " jadi sebagai isteri 
"saya yang menurut perintah" ...tak keluar la...
pergi kafe ..tapau nasi ....
pastu snap pic whatsapp kat dia 
"tak jadi keluar ...makan ni je =( ......"
motifff sgt nak hantar pic makanan gitew ...hahahha
sampai sudah dia tak reply pape .....haisssshhhhhhhhhhhhhhhh.....

 tapi linda yang gojesss tak balik tangan kosong tau...
dia belikan J.CO ni..yummeh... "itu sebab dia gojes, kalau tak belikan terus tak nampak gojesss"
Eh? hahhahaha...matik lahhh....
anyway thanks kamO....

petang ms Tn.Joh dtg jemput ...
terus cakap...."ni Linda belikan..tak keluar pun" hihi 
pastu tau dia cakap ape?
"laaaaaa...nak pergi...pergi la...Bie o.k je...dah reply Whatsaap tapi line tenet hp bie problem" 
cehhhhh...ptt la tunggu punya tunggu dia tak reply pape ..hihi

o.k .. tu je cerita saya ....
sekian.


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

lizz said...

1st time dengar nasi beringin tu...kemain sedap tu

Lya Colours said...

dah lama tak makan j.co. asik bedal big apple je

Sara Lynn said...

kirim dgn duit, dpt la donutnye.. kirim dgn air liur, air liur la kekdahnyee.. gitewwww... (sejak layan blog ni, ayat lain mcm sket) hahaha