Shopping di Zalora.Com

 Bismillah .....
Oh sebenarnya ini agak ketinggalan sikit kot? 
rasenya dah lama org lain bershopping di Zalora ? saya baru 'pirst' time tau ..hahahha
Kesian.... :P 

o.k jadi tak mo cite panjang...sebab korang lagi arif dari saya kan ?
meh la nak tunjuk sikit apa yang saya beli ...

Ni dia punya packaging :) 

 ni invoice dan dapat gift card 10% Off kalau beli lagi lepas ni ...
dan ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaa.... nilah hasil rembatan .. :P 
saya beli slipper je pon...
kalau uolss yang body cun...biasa shopping ready made baju kurung ..
kat sana ade koleksi Jovian dan Rizalman yang cantek tau ...
saya is sentapppp sebab tak berani nk bli..takot tak muat baju tu nanti.. huhuhu 
-_-"

Yeaaayyyyy... saya suke sgt kasut Ipanema ni ...
saya ade buat entry pasal ipanema saya dulu 
ni saya beli lagi 2 pasang ..muahahhahahha....pssssttttt..pls jgn bgtau Tn.John ekkk..hahahah
biar dia terperasan sendiri nanti :P 

biasa saya beli kat Mid Valley ... 
tapi baru-baru ni saya pergi tengok xde design mcm ni ... -_-"  #lapairmata
pastu susah nak cari size saya ...-_-" -_-"  #lapairmatadanhidung
pastu warna yang ada tak menarik -_-" -_-" -_-" #terusnakmeraung
tapi thanks to Zalora.com... sebab ade size kaki kapal saya 
dan ade warna hitam ni...saya pilih hitam sebab lambat sikit nak nampak keladak ...
hihihi...
lagi satu nak bgtau .....servis dia memang PANTAS .....
syabbbbaaaass betteyyy ....semalam order hari ni dah dapat ...
terbaek.....memang terbaek...saya ingat 3 hari baru dapat ...


o.k sekian cerita bershopping di zalora .... 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

pfffttttttttttt.. shopping online lg!~

Sara Lynn said...

sudah terjebak T_______T

Cik Siti Hajar said...

kita lak tak berani nak beli kasut @ selipar sebab kaki size 3..