Kesibukan minggu ini

Bismillah....

lama jugak rasenya tak merapu kat sini ...
saya mmg nak BW kat blog lain..tapi minggu ni sy sibuk sgt ... sempat bukak blog sndiri pun skejap je ...
tapi bukak tu tetap bukak.... tak bukak blog macam tak makan nasi o.k 
#dasatkojahhhh :P 
jadi marilah saya ceritakan aktiviti-aktiviti yg membuatkan sy bz itew ...

 9/4/2013... sy ade medical appointment kat Hospital Pantai...
Appointment yang ke-7
pagi buat blood test ...tengahari jumpa Dr Vijay lagi....
result... hurmmmm....o.k la ...tapi still kat boarder... 
tak pe kita reduce secara normal......sikit demi skit ....kna lah bersabar o.k... 
iolss is o.k.... don't worry  
 keesokkan harinya pula....saya kena attend course ....
yelah..tahun ni saya belum pergi kursus...tiap tahun wajib kursus 7 hari ...
kursus 2 hari je ..o.k lah... best jugak la...
 apa yang saya buat time kursus ?
dengar 20 minit..pastu nguapp..... pastu main fon..best oii main wechat ...
ala..yang Shaheizy Sam ngan Lisa tu...ade emoticon cute2..hik..hik...
pastu dapat whatsapp dari Cik Da (member kat Kementerian lain) 
dia pun sedang berkursus....
dok chat 2-3 minit...dia hantar gambar binatang yang cute tu ...hahahhahahah
nak klasifikasikan sebagai apa pun tak tau ...
kambing kah? lembukah? kucing kah? kuda kah? hahhaa..konfiussss ...

jadi sy pun reply dengan hantar gmbr gadis bertodong dan sekuntum bunga...
maksudnya? xde makna ya..sbb tu je yg terlintas kat kepala saya waktu tu ..

eh..korang pernah tak pergi kursus pastu main bongkah kayu menguji IQ tu?
best jugak main benda tu ....mmg mencabar ...nampak senang..tapi kna berfikir di luar kotak 
la jugak kira nya ... 
time fikir tu jgan dok dalam kotak...gelap dan sempit ye ...
jadi keluar...syooohhh..keluar dari kotak tu ... 
haaa.... blinkkk.... anda akan dapat jawapannya ....

ni pulak our b'fast for 2 days....
b'fast je sengata snap gambar...lunch nan hado... dah lapar trus ngap....
jadi xde snap2 gambar ...hihihihi...

o.k sekian... 

4 comments:

Sara Lynn said...

semangat bergotong-royong dan bekerjasama.....

LYAfrina said...

hehe.. smpat lg time kursus2 ya... klo lya pon dgr kursus tgn gatal conteng2

- G C - said...

kenapakah kena buat blood test?

ArELeEz said...

leez klu dh bosan dlm class kursus sure tulis lirik lagu. b'muka2 surat penuh! tgk dr jauh cam wat nota je kan.. pdhal.. ha3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...