Arshad Zikri yang mencairkan hati

Bismillah ....

hai sume.... Comey tak Kak Ton?
eh?? eh?? ni bukan kak Ton ...
"Saya boy la....kan saya kacak ni ...kata Echad pada Mummy !! "
Opssss...sorry darling :P ...hahahhaha


geram la kenapa Comel sangat Echad ni? 
buat mummy melt o.k -__-"

semalam Mama echad bagitau dia demam....
pastu Mama dia hantar pic ni ....
alolololo...ciannya dia...muka tak bermaya ....

tapi hari ni Echad dah sihat tau ....
see muka notty yang comel sgt ...geram nak main mainan ler tewww ... mummy tau la Echad :P 

Opss... ni bukan anak saya T___T 
anak orang ..tapi saya suke baby boy comel ni ....
nanti tanya pulak anak sape kan ?

nah... ni gambar mak ayah dia ....
so now dah tau kenapa Echad Comel sgt ?
sebab mama and papa dia pun Cun  kan ?


me with Echad mama masa my nikah day ....
o.k Thanks Zuwa kasik pinjam baby boy kamu 
sayangggg kamu ketat-ketat ye 

sekian. 

4 comments:

Fazleyatul Aini said...

ala comel nya. geram pipi tu

Anonymous said...

ahaha..sok da besa bg die nengok mamy buat entry tok syyy...tankiu mamy...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Anonymousyup....harap2 belog saya bertahan sampai Echad dah besar nanti :)

ArELeEz said...

comel! ape fullname echad?

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...