Warung Leko, The Curve, Mutiara Damansara

Bismillah....

Rezeki yang Allah bagi pada kami semalam..alhamdulillah ...
kami tu ialah saya dan Linda :) 
semalam kami berdua pergi makan kat Warung Leko 
alamat penuh 
18-1, First Floor, The Curve  Link2,  Mutiara Damansara.
kenyang :) Thanks linda fot the treat :) 
orang belanja nyengih jolah kan ? 
 ni pilihan Linda ...Iga penyet kot nama dia? 
daging tu lembut hokey....sedap 


Yang ni saya punya ....ayam penyet ...
Pon sedap coz ayam tu lembut jugak ... yummeh 

 pastu Linda tambah lagi ngan sayur kangkung .....

 kami dua-dua minum air Tea O Ais jerp....
minum susu-susu memang muak la nanti kan ? 
jadi ambik yang tak bersusu......
kicap tu pun best ...pekat ...:) tak macam kicap biasa..cayorrrrr ....

Ni my kesayangan ..ewaaahhhhhhhhhhhh 
laju je jari tu dok touch2 ...S4 ler kate kooo ....erkssss..... -__-" 
Thanks dear belanja iolssss makan ayam penyekkkk...
kenyang sgt ....


Sekian. 

7 comments:

Lya Colours said...

leko, ingatkan macam makanan terengganu ke sbb leko = keropok lekor. hehe

ArELeEz said...

tq sbb sharing.. sbb tetibe timbul idea nk ajak my 'sayang' mkn nasik ayam penyet. lama dh xlayan. he3..

shidah said...

kankung 2.. aduhaiii...

LYAfrina said...

warung eklusif ni... nmpk sedappp la..

Sara Lynn said...

kihkih.. laju menaip!~ ahakz.. you're welcome......

Zalikha Haifaa said...

boleh mntk no tepon restoran Leko niy ??

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Zalikha Haifaa dear ni no.fon nya 03-77331322...kalau nak details tengok kat FB warung Leko