Anna's Birthday Giveaway

Bismillah

Giveaway plak ye...dah 3 contest sy join
huhuhu..saje nak menambah n3 memeriahkan lagi dunia blogging nih...
Thanks Anna for inviting me to join your Birthday Giveway

Dek kerana terpikat ngan sticker pinkish yang kiut miut, comei lote nih......
saya telah merajinkan diri untuk membuat n3 yang serba ringkas ini...huhu

o.k tak anna? ade tak unsur2 puji lambung2 nak menang ? tak de kan ? hihihihi


actually birthday Anna ni bulan August
(anak merdeka ye)
tak tau la 10 atau 11 aribulan atau takde kena mengena ngan 10 dan 11 ??

sebab Cik Anna akan wat lucky draw pada 11.30 malam (10/08/2010)
dan akan announce 2 orang yang bertuah tu pada (11/08/ 2010)......
Syarat penyertaanya ----> disini
hadiahnya Surprise..hihi
tapi yang pastinya dari butik AVON ...

Meh Lya kita join tuk meriahkan sambutan birthday Cik anna.....
Lya colours lagi ? Sebab Lya yang paling rajin update blog?...hihihihi :P

Cik anna....sy dah try wat sticky entry...
tapi tak tau nape tak leh plak......pening sudah




4 comments:

Lya Colours said...

yuhuuuuuuuuuuuuuuu ~ ~

Lya Colours said...

x reti wat sticky post
hahaha

Mawar_berduri said...

ala...Lya ...same ar tak leh plak nak wat Sticky entry ....aduyai...dah buat tapi xtau nape lak tak boleh...kalau lya nak try boleh tengok kat sini


http://soffya86.blogspot.com/2010/07/tutorial-bagaimana-membuat-sticky-post.html

annazanariah said...

deara, takpe.. OK dah ni.. juz for fun je. hehehe.. TQ for joining.. wish u best of luck ea. :)