TutOriaL uNtuK BloGgEr


Bismillah,

Petang ni sempat plak buat lagi satu N3
huhu...bukan senang ni Cik Mawar_berduri nak wat 2 3 N3 dalam sehari
hihi...sibuk la konon

So, kepada kawan2 sume ni ada beberapa tutorial yang saya nak link kan ....
semoga bantuan yang sedikit ni berguna pada kalian

Menukar Favicon
Floating Pooh
seperti yang ada dalam blog ni
Amoi, ni saye dah buat tutorialnya o.k...
:)

Simbol Strike dan blink
Menukar Smile dalam Shoutmix
Sticky Post
Tajuk bergerak

Tips lain boleh juga didapati disini atau disini








~Sekian~

4 comments:

beautiful_rose said...

wahh info yang sangat berguna...
thanks =)

LuVidA^^ said...

rajen org2 yg suke buat tuto kan... tp mmg sgt bgune.. :D

Cik Bucken said...

byk kali cik bucken try tuka favicon tu before2 ni..tak jadi pon -_-"
btw, kamu dpt award ^_^
Award daripada Cik Wani

Azuan said...

bagus betul.....hihi

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...