Kenapa aku suke Nuffnang??

Bismillah

hari ni aku rileks sikit...
boss aku tak de ...hoyee..hihi
semalam aku MC ...
MC tak sakit pun..tapi memang pegi klinik...tak tipu ye..hihi
nanti aku wat satu N3 tentang Pengalaman ke Klinik Pakar tu ye ...

tapi kali ni aku nak citer pasal Nuffnang
tadi aku cek akaun nuffnang....wa..alhamdulillah
ade la rezeki ku cket2 ...hihihi ..thanks Nuffnang...
ni yang buat aku bertambah setia ngan nuffnang

sekarang buffered Earning aku dah ade 3...
sekali lagi thanks to nuffnang
Love uolls lah ...hihi

so kepada sesape tak de blog lagi...
aper lagi?...sign in la...
Nana, fara, Wanis dan Twinkle Bell ... sila lah masukkan iklan dalam blog anda ye ...tak rugi tau ..huhu

caranya register nuffnang
lepas register masukkan iklan dalam blog anda ye

antara sebab2 aku cume ade satu iklan je :

sebab aku malas nak survey yang lain

kalau type kat google "nuffnang" ...sure bnyak yang citer pasal cek diorang
tapi ble aku taip yang lain...tak de plak citer pasal cek ...huhu
paling bnyak aku jumpe yang pernah dapat sampai RM 11,998.50 ?
huhu...hantaran kawen pun lepas

sebab aku xnak ke' glitterati' an ku hilang

pastu aku tak suke semak bnyak2 iklan kat blog nanti berat plak, lambat nak loading ..











So kalau nak dapat hasil dari Nuffnang...
kena la rajin update blog dan lawat kawan2 ...





13 comments:

aku_gayahspears said...

gayah pon suke... suke sgt2.huhu

cheqna said...

buatkan untuk cheqna boleh???
huhuhu

eh eh dah boleh komen erkk...

Mawar_berduri said...

Cik Gayah : memang best kan ?

Cheq Na : Boleh kalau Cheqna nak mawar buatkan .....Cheqna email kat mawar o.k : mawarberduri09@gmail.com
huhu...akhirnya dapat gak cheqna komen .. :)

Affan Ruslan said...

congrats dpt BE. skg kencang bwtul org cite pasal BE.

ch@ said...

Bestnyaaa... kita punya nuff camtu je sejak mendaftar :D sabar je laaa... :D

LuVidA^^ said...

x byk pon earning kite...

Mawar_berduri said...

Affan : haah, sebb dah lame reg nuffnang baru dapat BE ...huhu

Cha : sabar ye, nanti ade la tu ...rajin2 update blog dan jalan2 kat blog kawan2....

Mawar_berduri said...

Ida : kna usaha lebih tu dear .. huhu

iqbalsyarie said...

banyak ke?wah..murah rezki~
Latest post:Inikah pujian?

Mawar_berduri said...

Iqbal: Alhamdulillah banyak gak la...tapi blom bley dibangga macam yang RM 11 ribu plus tu ...huhu

Yatie Jaafar said...

wah..bestnye dpt BE.
Sy punye nuff x berganjak2 lg xtau knape.iklan susah nak lekat kot.mcm mane ek?

Mawar_berduri said...

Yatie : kena rajin blogwalking kot..kalau traffic up nanti boleh la dapat BE

Azuan said...

nuffanag seronok time dpt BE tue hehe...tapi memang betul pun..nuffnang memang meyakinkan dari yang lain lain..