fiRst tImE CitEr pAsaL BoLa


Bismillah ...
pagi tadi sementara nak gerak ke office
aku pasang tv3...
kuar la gambar Wardina ngan Fedtri Yahaya
tengah bace surat khabar ....
sape yg malas nak bace paper tu... tngk je tv pepagi....diorang tolong bacekan ..huhu

pastu ape yang menarik pandangan aku ...
ade satu tajuk akhbar tu

pemain bola sepak piala dunia 2010
YANG PALING KACAK DAN HODOH ???

diorang ni la yang rajin sungguh menyenaraikan pemain Bola Sepak Piala Dunia dalam kedudukan sistem rating yang tidak berperi kemanusiaan bagi mengetahui siapa yang memperoleh skor membabitkan paras rupa.

La...rupenya bukan setakat tengok sape yg akan menang ... tapi
sape yang paling kacak dan hodoh pun diorang boleh wat undian ...huhu
macam-macam la...

Keputusan Undian Mereka


Pemain Bola Sepak Piala Dunia Yang Paling Kacak (dalam turut paling kacak)

1) Fabio Cannavaro, Itali
2) Fernando Torres, Sepanyol
3) David Villa, Sepanyol
4) Landon Donovan, USA
5) Thierry Henry, Perancis
6) Edinson Cavani, Uruguay
7) Kaka, Brazil
8) Cristiano Ronaldo, Portugal
9) Didier Drogba, Ivory Coast
10) Keisuke Honda, Jepun
11) David James, England



Pemain Bola Sepak Piala Dunia 2010 yang paling hodoh

1) Wayne Rooney, England
2) Franck Ribery, Perancis
3) Carlos Tevez, Argentina
4) Vladimir Stojkovic, Serbia
5) Benjamin Huggel, Switzerland
6) Zdenko Strba, Slovakia
7) Rafik Saifi, Algeria
8) Scott Chipperfield, Australia
9) John Terry, England
10) Ryan Nelson, New Zealand
11) Daniel Agger, Denmark

kalau nak bace dgn lebih lanjut disini















Cantik tu kan subjektif..







19 comments:

blueCITY® said...

salam

hehheheeh
hahhahahhah

wayne rooney?
ekekkeek
padan muka dak tuh
dulu suka sangat wayne rooney
lalallal...

ops,
sihat ke mawar

tqa said...

rooney?
oh my prada!
hodoh ke?
xde pon.ceyt apela depa ni
jemput datang ke blog tqa

Mawar_berduri said...

Salam Sis Biru,
Kesian gak kan Si Rooney nih...tak de la hodoh pun tapi dilabelkan sbg hodoh...huhuhu

alhamdulillah chat akak...


Tqa,
tu la pasal...tak nampak hodoh pun kot ?huhuhu
konfius2...

nas said...

salam..rooney bukannyer ensem pon..tap xdela hodoh sgt..
cm ronaldinho adela...
tapi nape ronaldo portugal xdept no 1??? eheheh...akak mawar..ader wrong spelling sket...pemain bola sepak..bukan pemain bola sepal...ehehehhe:P

Mawar_berduri said...

Nas : salam Dik,
huhu....akak tak vote kot tu yg Ronaldo tak menang ..hihihi

anyway...thanks akk dah wat correction spelling error tu ...
(akak copy paste je tu dr M Star Online....MStar pun tulis bola Sepal...hihihi) tak caye? klik link tu ...hihihihihihi

ch@ said...

salam perkenalan awaaak...saya sukaaa blog awak ahaks...

biasalah, publisiti nak melariskan bahan bacaan pun ye jugak ni, hodoh² pun dorang popular, pandai main bola sepak pulak tu, ni rupa je ensem kaki bangku? pe ke halnya??? kekeke...

Cik Bucken said...

sgt bes entry nih.hahha.finally ade gak yg nk wat psl ni,sbb sllunye cikbucken ckp snyap2 je klu ade player yg x hensem bkn hodoh ye..=P

Mawar_berduri said...

Cha : Thank you very much ...
tu la hodoh tu perkara kedua..yg pnting poket diorang sure tebal...hihi



Cik Bucken : hihi...thanks for ur komen, xpe lain kali kalau rase diorang tak ensem bukan hodoh share2 la dalam belog ...hihi =P

Lya Colours said...

laa sampai macam tuh nak senarai
nasib hidetoshi nakata xde
kalo x mesti dia paling hensem !!!

Mawar_berduri said...

Lya sape mamat Jepun ru ? tak kenal pun?...huhuhuhu ...nak gugle la tengok ensem ke tak ...

~ataicha~ said...

biasa la sure gadis2 yang vote nie.. ahaks..

kecantikan adalah subjektif..

ala.. sehodoh mana player tu cam rooney, carlos tevez pun.. diaorang ada kuasa WANG.. yg mampu menarik jelitawan-jelitawan pergi kepada mereka.. ahaks..

dinda.teJa said...

MESSI tetap dihati!!! ~wink :)

tiefazatie said...

erm..cantik tue mmg subjektif..ikut dr pandangan seseorg itu la..neway..xtau nape shoutmix wat hal..so komen je la..hihi

sI tEDI said...

aduhai. mcm2 sempena WC ni. kekekkeke

suraya said...

knape robin van persie tiade dlm ranking? knape messi tiade juge? tsk. tsk.

beautiful_rose said...

sesungguhnya aku lgsg x tau pape pasal bola......hehehhe
eh,ko sudah di tag utk contest ini =)


http://azieriezsrose.blogspot.com/2010/07/contest-mata-menawan.html

Mawar_berduri said...

Ataicha : Ramai je zaman sekarang ni Jelitawan pilih Wang dr rupe kan ? ...:)

Dinda Teja : Haah la..nape Messi tak tercalon ? huhu


tiefazatie : Yeke Shoutmix wat hal? Thanks ye komen kat cni

Mawar_berduri said...

Tedi : makan bola, tido bola..ni la penangan bola..hihi


Suraya : Diorang ni vote sesuke hati je kot ? huhu

Rose Cantik : Kna TAG ke ? huhu...baiklahh...TQ

y@n@ M!B said...

ala messi xtermasuk dlm golongan ensem ke..huhuhu~