Buffered Earnings dan Metered Earnings


Wah...tajuk nampak cam masyuk je ...hihi
sebenarnya tak pon ye ...

ini N3 kedua aku sejak letak iklan Nuffy kat belog aku nih...yang first tu yang ni
tapi kalau nak tau knape sejak dua tiga menjak ni
aku agak rajin update belog ku ni walaupun ngan citer merapu je ......sebab ni la....

Nuffnang yang baik hati dah bagi Buffered Earning kat aku ...
sebenarnya aku pun tak pandai blur bab-bab nih...
dan menimbulkan persoalan pada aku ....
First Question
aku tak faham sgt ape bezanya buffered Earning ngan Metered Earning tu ...

aku pernah dapat Metered Earning bulan 2 haritu ...
tapi sebab aku malas nak update belog....so aku dapat Telur jela ....
CTR Bonus = 0
amount pun = 0.00

huhuhu..padan muke...malas lagi ...
so ni dah dapat sekali lagi...Haruslah aku rajin sikit ...
Chaiyok...chaiyok...

Second Question
bile yek diorang akan update Campaigns list tu? tiap bulan ke ? tiap hujung bulan ke ?
macam gaji plak...huhu

sedang berusaha merajinkan la diri ni ....hihi
kepada rakan blogger yang singgah dan klik2 tu
RIBUAN TERIMA KASIH
diucapkan dan insyaallh aku akan singgah dan klik2 tok korang plak ...

ape lagi..tolong la klik ---->


















Mane ade benda yang datang bergolek tanpa usaha
walaupun sekadar usaha yang sedikit....." tapi usaha itu sgt perlu"




9 comments:

shidah said...

kita pom xtau per pom psl benda alh 2..heheh..xda org bgtau pom..

cheqna said...

cheqna tak pernah fikir mende2 alah ni..sebabnya cheqna berblogging tanpa ada niat yang lain..cewah..=)

izansalleh® said...

cuba tgk dekat entry ni :

http://hatikumilikku.blogspot.com/2010/07/buffered-earningsmetered-earnings-and.html

semoga dpt membantu ;))

Mawar_berduri said...

Shidah : Tu la...ni yang trase bak tau plak ni...hihi


Cheqna : hihi... bgus2...tapi kan cheqna...ape salahnya kalau usaha kita yang sedikit ni boleh mendatangkan keuntungan ...hihi


Izan : Thanks dear ...

nas said...

nas pyer digi dah jd metered dah...buffered len xde pulok..huhu

Mawar_berduri said...

Nas : nanti misti ade...yang penting up traffic ...huhu

tqa said...

huyoo.
kaye2
:p
kikikikikiii

maiyah said...

up traffic le.. saling bntu mmbntu..

faizzazh said...

saya lg tk phm bnda2 ni... tadak org nk crita pn...