~ SorRy mYdE@r FwEn ~


(1) gambar group mase kursus aritu....sorry tak dapat nak masukkan gambo sume ... :P
(2) gambarku bersama bride to be ......


Disember 2008.....aku masih ingat lagi ....
mase tu aku ngan Dak Linda nih sesame kna attend kursus kat De Palma Kuala Selangor ....
kat erea kampung kuantan yang ade kelip-kelip tu la ...
tapi kami tak plak dibawa tengok kelip2 tu ..huhu

kebetulan aku satu group ngan dia dan beberapa orang lain lagi la...
mase kursus tu la Si Linda ni bertemu ngan pasangannya Adnan...
bak kata orang "kalau dah Jodoh takkan kemane" kan ?

dan alhamdulillah...this week...diorang berdua akan diijab-qabulkan....
macam baru semalam je pergi kursus tu....
tak sangka ...dah 2 tahun mase tu berlalu ....

Tahniah la kepada Linda dan Nan
tapi tujuan utama wat N3 ni...sebab....
aku nak say so sorry tak dapat nak attend wedding diorang ....
ade masalah teknikal yang tak tau macammane nak dielakkan ...huhu
melainkan ade orang yang sudi nak tumpangkan aku kesana

Sorry ye Linda..... akak kirimkan doa la untuk korang berdua
" Semoga bahagia ke anak cucu "
aminnn...dan kepada budak tecik nih adik macho ni.....nanti pegi wedding diorang ....jgn lupe snap pic banyak2 dan Upload kat FB ye ...
Tag la kat akak mu yang tak dapat nak pegi ni ....huhu
p/s : sory ye curik gambo kat FB kamO ....huhu








kawen lagi......lagi..lagi...dan lagi......






1 comment:

cheqna said...

alu sayang
takpe..tengok gambo jela nanti ye =)