...dapat award la pulak...


...Wah...dapat Anugerah Terhormat la...
hihihi....bangga..bangga..
walaupun bukan la AIM award...huhu
Thanks to Cik Lya Colours ....

Owh..award ni tak free rupenya....
b4 take this award ....
kena jawab soalan dulu ye...
ni la soalan dan jawapannya ----->


1)Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu

Secangkir rasa (sebab macam sedap je bunyinya ...hihihihi )

2) Apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tu

http://fromthepasttothefuture.blogspot.com
actually ni second url....yang first tu tak leh nak register Nuffnang ...huhu... so tukar la yang ni ...yang ni plak dapat idea kononnya nak simpan la blog ni sampai bile2...so dapat la view balik citer lame2 dari masa lalu hingga la masa akan datang ..huhu

3) Apa method dalam penulisan GadisKecoh gadis kecoh??

hah ? kecoh ke ? rase nya tak kot ? ...huhu
4) Pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

x pernah sama sekali ...huhu..kalau boleh nak simpan sampai bile2....
5) Pernah ahli keluarga anda baca blog ni

adik je la.....


6) Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain cakap blog anda cantik

Huhu...Thanks la sudi singgah dan komen yg blog ku buruk...buruk pun ade gak org nak singgah kan ? hihihhi
7) Bila blog anda diberanakkan

Sape la plak yang memberankkan blog ku ini? aku ke ? oh...tidak..tidak ...aku create je kot ...
tarikh blog ni dicipta ialah pada 21 May 2009
8) Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog

Kak Lela

9) Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah

Aduyai ...dah bertahun kot tak jejak ke sekolah ...huhu

10) 5 orang yang bakal di tag

Kak Lela
Cik Suraya
Beautiful Rose
Cheqna
amyliana








kalau dah pernah jawab TAG ni abaikan la ye kawan2...huhu



1 comment:

Lya Colours said...

mekacih dah buat =)