TAG form Misz EmYqa

Tag lagi.....tak pe la memandangkan aku tak de idea nak wat n3 baru...
so nak settlekan Tag dari miszEmyQa

~ Thanks for the TAG dear ~


* ANDA PERLU BUAT / ADA *

1. copy n paste batch mark BAG TAGS kat atas tu pada entry anda.


2. Mana bag yang sedang anda guna sekarang ?

3. Kenapa sy suke bag ni ?

jangan komen ye...beg aku memang kecik je...
tak macam orang lain yang begnya macam beg nak balik kampung...huhuhu
aku suke beg ni sebab ianya hadiah dr orang, kecik dan simple....muat nak masuk dalam beg helmet...hihihi

kata tak suke pink? ni beg pink?
teruskan bace ye .....


4. Pic anda dan bag tu ?
abaikan gambar orang2 dibelakang....
aku curik2 snap kat opis huhu

5. pengalaman dengan bag tu ?

beg ni sebenarnya hadiah dari seorang roommate ku yang telah pun berkahwin dan meninggalakan aku dirumah usang itu ... thanks Rozie

sebab orang bagi free ...kaler pink pun xpe...aku tetap suke ... huhu


6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana - mana ?

maybe sebab nak bawak banyak benda kot ? make up ....tisu...purse..hand fone, losyen, perfume, lipstik ....

tapi....aku memang tak bawak beg pun ble kuar ....lenggang kangkung je ....bawak IC, duit, kad bank... itu je ....huhu ...mudah...

7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan ?


mmm......ikhlas nak cakap ni.... aku tak suke....macam la berat sgt handbag tu ....angkat sendiri sudah.... x macho la ble lelaki bawa beg perempuan ..... bukan ape... rase cam drama je tu...blom kawen boleh la,...nanti dah lame2....???? huhu...

8. cara kreatif utk elak beg anda diragut ?ni la care aku.... orang tak nampak pun handbag ku sebab letaknya kat dalam beg helmet ... :)

9. bag atau kasut ? mana satu anda pilih ?

kasut rasenya .....aku nih jarang bawak beg gi jenjalan kalau nak tau...suke lenggang kangkung je ... sume sumbat kat poket jeans je ...huhu

10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak tau ttg begnye!

berat jugak nak menTAG orang lain nih...huhu
tapi tringin la jugak nak tengok beg :-

aLiMaZ
EjdeeJasmi
Beautiful Rose
Blue city













kalau ade mase buat la ye .... hihihi Thanks







3 comments:

니나 Nina Awis said...

cute pink bag!!! saya suke bag...

[ : emyqa: ] said...

yeay..!!
beg letak dalam beg..
hehehe..
;p

Mawar_berduri said...

Nina : Thanks for ur comment ...:)
Iqa: tu la..orang pun tak tau sy ade handbag...hihi