Aku yang sedang marah!!!!!!!


tak tau kat mane nak lontarkan kemarahan ini....
astaghfirullahhalazim.....
aku telah beristifar...tapi masih ada sisa kemarahan
adeh...sabo ross...sabo

ape kaitan marah dengan gambar diatas??

Ya!!
memang ade kaitan

aku marah sebab??
tadi aku call Cafe kat Office sebelah yang jaraknya lebih kurang 500 Meter..
anggaran aku la
aku order benda yang kat dalam gambo tu??
Nissin's Noodle
aku tak pernah order lagi benda tu
so aku pun order dan bgtau aku akan pg ambik pada jam 12.50
aku Order kol 11.30 pagi

So aku pun pg ambik..mase aku ngan K.Sam nak cek
ape yang kami order ...
kata dia
"Sume dah ade kat dalam tu, Harga pun dah tulis .."
So, Kitorang pun Bayar dan bla...
tapi..


Bila aku balik nak makan...
Kuah Nissin's Noodle tu TAK DE!!!!!
Macammane aku nak makan????
kat luar tu panassssssssss........
baru panas kat dunia
aku call die cakap ade tercicir kat atas meja die
dan kata dia " Tak de orang nak antar, Kena datang ambik"
APA?
aku kena berjalan kaki balik kesana seorang diri dalam cuaca yang panas ???
orang lain plak yang order kat K.Sam dan aku tadi sedang
MAKAN???

aku telah hilang selera dan tak jadi nak makan tengahari ...Titik!!!
END

"Ya Allah...ya tuhanku...tolonglah bagi aku kesabaran yang tinggi..... dan tolonglah padamkan kemarahan ku ini .....aminnn"






6 comments:

Azriey SinarMawaddah said...

Salam, siannya kat dia.sabar noh... jauh ke kedai tu? ni kira x makan terus la ni? makin kurus la diakan emmm :p

ops! orang tengah marah, sy bergurau mcmni plak nnt xpasal² kena dishhhh!!!! hehehe! maaf noh.

Ena said...

Ish3.. memang menguji kesabaran tul tuw.. x per2.. sabar yeh..

CuTeMiUt78 said...

alahai sian dia.. terus hilang mood nak makan ya.. uish.. org tu takde pekerja ke.. dah sah2 salah org tu.. kena la hantar kat customer kan..

Mawar_berduri said...

azriey : makin kurus apenya...balik beraya asyik mamam je...hihihi :P

Mawar_berduri said...

Ena: hihi...memang kena uji btol pada hari tu ...lpas satu...satu lagi masalah datang ..

Mawar_berduri said...

Cutemiut : tu la kak...bengang btol salah die kita plak yang kena ulang alik pi ke situ ...geram je rase ...