B.L.O.G.G.I.N.G dari kaca mataku.

Bismillah.... Hari ni aku happy.....nak tau kenapa ??..sebab esok cuti ...Yes!!! yes!! ala...sure korang pun suke kan esok cuti...jangan nak buat muke pelik tak ngaku plak yek... hihihi
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

tak tau knape hari ni rase nak wat N3 yang sebegini....
tapi ari ni aku nak stori mori cket ...ayat cam Cik Amy Sensei plak ...
pada aku ...aku berblog bukan lah kerana :

nak jadik femes
nak tunjuk yang aku pandai buat blog nih...
ala..budak kecik pon dah pandai buat blog ape
bukan jugak nak soh orang lain tau kisah hidup aku ...
atau
orang lain yang tengok dan baca tu misti komen
- tapi pada yang selalu komen cam pak cik mamai, amyliana, Sis Kuina,
Sis biru, K.Ara,K.Cutemiut ,
Cik Su, dan yang lain2 tu aku ucapkan juataan terima kasih.
yang tak sebut nama tu jangan kecik ati plak..korang sume best ...beruntung dapat berkenalan ngan korang kat alam maya ni...
ade jugak orang yang suke bile tengok follower dia ramai...
- aku pun suke... tapi aku tak pernah paksa ..kalau korang berminat ngan blog aku ..
Terima kasih..dan aku mengalu-alukan kalau korang nak jadi follower aku...kalau tak minat pun just dropping by still aku nak ucapkan terima kasih...
lagi satu...
nak ucapkan terima kasih untuk yang klik2 nuff aku...hihihi


pada aku ..
aku menulis eh silap aku menaip ni sebab
ada yang aku rase nak share ngan orang lain , nak mintak opinion ..atau info yang bagus yang boleh memberi manfaat pd semua.

Dan lagi satu yang dulu aku tak brape nak sedar .....
tapi sekarang aku sedar o.k....
aku dapat tambah ramai kenalan...
dapat ramai kawan2 yang punya berbagai2 cerita

dulu tak sedar sebab aku yang taip...aku jugak la yang baca ... hahahaha aku tak de follower.... dan.. tak de sesape pon nak komen...
tapi aku trus gak menaip ape je yang aku rase nak taip....
tapi
sekarang aku dah ade ramai kawan....best ...waalupun aku cume duduk 8 jam kat office tapi aku dapat ramai kawan dari pelbagai tempat ...

Thanks for all my friends .... Cayang korang ..





26 comments:

blueCITY said...

salam
heeeeeeee

aku berbelog mungkin kerana dia, juga kerana belog, aku dapat lupakan dia?
heeeeeeeee

blueCITY said...

saman mu telah ku settle..
mukamu femes di blogku
wakakakka

..::..ein..::.. said...

blog ein umpama dairy or luahan ati..start blog since break dgn dia...sbb dh kehilangan tmpt mengadu..hny pd blog la ein curah kan segala nye

sI tEDI said...

aku je selalu kompius status akukat sini.. ini belog lain ek? aduhai..

okalh

aku dah follow arap2 lepas ni tal terlepas entry ko!!
he he he

shidah said...

hahhaha.. btl 2..
xterniat pom nk femes..

kita beblog nih just sj nk pauskn hati.. smbil2 2 leh berkongsi idea..
byk benda leh bljr..
yg baik jd kn teladan yg bururk jd kan pengajarn.. peach..!!! ;p

~AmyLiana8886~ said...

sb blog ni kite knl ramai kawan n tukar2 pendapat kan mawar..suke sb kenal mawar n geng2 blog lain even alam maya je.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam......will u b my friend????

mawar_berduri said...

Sis Blue : Thanks sudi buat TAG... :) ...malu la di fameskan di blog orang..hihih :P

mawar_berduri said...

Ein : tak pe...sekurangnya ade jugak tempat meluahkan perasaan kan...

mawar_berduri said...

Tedi : hihi... Thanks ya follow ...rase cam dah follow ...lpas ni akn ku selalu update status ku di blog mu... :P

mawar_berduri said...

Shidah : btol tu...same la kite... xoxoxo

mawar_berduri said...

amy : btol tu ...beruntung dapat kenal amy dan yang lain ...xoxoxo

mawar_berduri said...

Alimaz : Salam... Sur can and I love too ...xoxoxox .. ;)

mawar_berduri said...

Alimaz : saalm...sure can and I love too ...xoxoxoxo ..:)

[s.u.r.i.a] said...

ross.. cayunk kamoo!! muuuuaahx! trime kasih jgk wujud dlm dunia blog ni, atleast mendekatkn kte yg dh lame jauh. huhu.

mamai said...

ya pakcik setuju dengan apa yang kamu tulis itu, selain kita mencari kawan kita juga belajar sesuatu dari kawan-kawan

mohd.zulkifli said...

aku berblog sbb nk luas pasaan keciwa
haha (mcm harem)
tp jiwa2 la plak.xbest tol.
xpe jnji bole luah.

cinta lea ixora said...

hehe... same as me... awal2 dlu berblog ingtkan sendiri tulis sendiri bace..
tp bile ade org komen, terasa mcm ade org bace lak..
so start dr situ mule berblog secara serius ;)

AzuanBudakPandai said...

owh! aku berblog sebab syok haha..

DaNG WaNgi said...

Aku wat blog sbgai kenangan. Cite aku agar tak lupa pada 20 thn akan dtg..(ntah idup @ tak masa tu..)

arapink said...

bastnya...nama kak ara disebut...hikhikhik...maceh mawar.

cayang mawar jugak :-)

Mawar_berduri said...

Cik Su tomey : tu la...tak pe...jauh dimata tapi dekat dihati.. :) cayunk kamoo...xoxoxo

Mawar_berduri said...

pak cik : Btol tu pak cik...banyak yg saye blajar drpd kawan2... :)

Mawar_berduri said...

Zul : hihihi...kuciwa tukejap jew... ti dah lame2...dah ramai kawan...misti ilang p'nye rase kuciwa tu.. :)

Mawar_berduri said...

lea ixora : hihi...ramai yang punye pengalaman yang same cam ni kan?... thanks dear komen kat cni .. xoxoxo

Mawar_berduri said...

azuan : memang syiok..hihi

Kak Lela cayang : hihi..nak bagi anak cucu bace ye?...hihihi

K.Ara : hihihi... Kak Ara memang Best ... Cayunk K.Ara ...
xoxoxo