T.E.R.H.A.N.G.A.T dipasaran

:: akak tu dah penat beratur panjang ::

Masa : 8.00-8.30 pagi
Hari : Sabtu
lokasi : Gerai Mak Pah,
Medan Selera sebelah Digital Mall, PJ

apa yang special??
.
.
.
.


::Lontong sotong dan telur ::

nampak sedapterliur tak?
setiap hari memang penuh orang beratur
untuk dapatkan lontong Mak Pah ni.

21 comments:

rAtu saLju™ said...

x penah rasa plak lontong sotong..nmpak cam yummy

mamai said...

kalau kena beratur macam tu punya panjang hehehehe tak apalah suruh wife masak ajer la

Mawar_berduri said...

ratu salju : mmmm..memang yummy..yummy :P

Mawar_berduri said...

mamai : kalau wife pakcik pandai masak lontong lebih baik soh dia buat .....sebab..bley makan banyak2...hihihi...yg ni ade la 5 ketul nasi impit je ... :P

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam mawar...saya tak pernah makan lontong sebenarnya....

Mawar_berduri said...

kena try....sedap ..hihihi ;)

shidah said...

pergghhh!!!
sdp 2.. xpnh r s lg mknn 2..
yummy..

Mawar_berduri said...

shidah : sedap...sila cube....anda takkan menyesal.. hihihi :)

blueCITY said...

salam,

hmmmmmmm cam best jerk.
telor apa erk? telo ayam ke telo sotong tuh? telo sotong best woooo, mahal taw, nyum3x

rasa pedas ke lemak2 berkrim nih?

nanti nak wat ketupat sotong resepi tganu, best wooo..
rasa lemak2 berkrim, ekekkek

mawar_berduri said...

Sis Biru : Telo ayam....sedap la tringin nak makan ketupat sotong tu ...penah dengar tapi tak pernah lagi merasa ... :(

DaNG WaNgi said...

Waa..sedapnyer ros. Dah lama tak dpt mkn lontong abg tu..Huhu...kat manjung ni tak jumpe lontong cam gitu. Ni..yg rindu nk blk KL nih..

Mawar_berduri said...

Kak Lela.............Rindunyaaaaaaa....ape khabar? meh la...lepak kat umah sy pon boleh....meh la...

mohd.zulkifli said...

lontong sotong?
kedai no bape ek.
ctu ade nasi grg ayam/ns ayam sdap gle!
Nasi Ayam Melaka klu x silap.yum2!

mawar_berduri said...

haah....rasenya kedai no P.24....klau masuk ikot pintu sebelah digital mall tu kedai tu memang boleh nampak trus dari tangga...

mohd.zulkifli said...

haaa btol2.
nti sng2 bole banje aku kn mawar beradu?
haha

mawar_berduri said...

hihihi...yolah tu...:P

kuina said...

dah terliur dah nie....

[s.u.r.i.a] said...

ross, nanti bg map nk ke kedai ini. hehe.

Mawar_berduri said...

hihihi...boleh...mudah je ....dari umah ross tu masuk federal pastu ambik susur ke amcorp Mall tu ade traffic light simpang 4 belok ke kanan...jalan trus...traffic light lagi jalan trus...dalam 100 meter kot sampai nampak MCD, nampak bangunan yang dah runtuh tu ... ...digital mall kat blakang Mcd...medan selera tu antara Digital Mall dan KFC

relevan said...

Lontong?..orang Jawa ke ni?..

Mawar_berduri said...

relevan : tak la....melayu sejati...hihihi