K.E.N.A.P.A tak gigit dulu?

...sorryeh...
... jika kElihatan kurang sopan meletakkan gambar jari kaki ku disini...

adui....susah aku nak bErgErak ari ni..

blogger-emoticon.blogspot.com

kEnapa?
Jari mElecEt....
kEnape?
kasut la punye pasal angkara....
Knape? kEtat ke?
tak la....
kasut baru kE?
baru lE jugak... tak la... beli 2 bulan lpas.. tapi jarang pkai ...
l a.....
KEnape tak gigit dulu sebelum pakai?
ha?

blogger-emoticon.blogspot.com

gigit kasut?
lapar bEno kE kasut pUn nak gigit
haah...kite gigit diE dulu baru le die tak gigit kaki kita?
ha?
btol kE?
mmmm..........

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

..yang bertanggungjawab menggigit kakiku...

blogger-emoticon.blogspot.com





18 comments:

[s.u.r.i.a] said...

ciannye dia..gigit je cik ross tp alas la ape yg sedap2 ckit. hehe. su pn selalu mcm 2 tp sbb nk tantek pkai gak la. layan je la melecet 2. hehe.

Mamai said...

pakai sandal kan senang

cheqna said...

orang2 tua kata camtu la

bila beli kasut baru gigit dulu sebelum dia gigit kita

ekekeke

nway..salam perkenalan

||| PöJìé PööH ||| said...

alahai, POjie xpnh gigit kasut, tp just letak bawang putih kasih tenyeh2 sama itu kasut, then ok!

~AmyLiana8886~ said...

i like slipar japang..heheee..pakai heels time event2 penting je..hehe

Mawar_berduri said...

Cik Su,...tantek nye pasal..sanggup aje ye...hihi

Mawar_berduri said...

mamai : slalu pkai sandal tapi skali skala tringin gak nak pkai heel...

Mawar_berduri said...

Cheqna: hai...thanks komen kat cni... tu la petua orang tue2.... hihi

pojie : Owh yeke? petua baru ni...bley try...tapi bawang putih ade bau cket... :P

Mawar_berduri said...

amy: I also like slipar ...simple...klau kuar pkai jeans memang pkai sliper atau sandal je....mudah.. :)

Rozita said...

aik kasut terbukak pun boleh melecet ke?

BUJANG SUSAH said...

lawanya kaki... Patutlah kasut tu gigit. Dia geram la tu tgk jari kaki yg cantik tu. Mesti kasut tu lelaki ek. Beruntung jugak jadi kasut ni kadang2.. hehehe

Mawar_berduri said...

Thanks....untung ke jadi kasut?..tak untung lah...kena pijak...huhu

BUJANG SUSAH said...

kadang2 untung laa. leh main gigit2.. hehehe

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. memang betul setengah pendapat mengatakan gigit dulu setiap kasut yg baru atau yg jarang pakai.. supaya kaki tak melecet...

eyena said...

amboii cunnye kasut tu.. ganas juga leh gigit2 kaki eh.. hehe nampak keayuan jeww.. ahak

mawar_berduri said...

Bujang : leh main geget2 tu skali sakla je tapi tetap kena pijak ari2...ahaks... :P

mawar_berduri said...

Cutemiut: tu la yang gtau ni pun orang lame2 gak la.. :)

mawar_berduri said...

eyena : time kasih...sbb ade rama2 kot tu yg menggigit...ahaks :P