minggu yang sibuk, facebook dan promosi


bismillah....
huhu...minggu ni ke'bizi'an telah melanda...
kenapa?
b'Coz my boss going to Auckland, New zealand Next week..
Yes!!..
minggu depan ..dapat la aku ber"Hoye-hoye"...hihi
mmm....
tapi...tak de la berjoli sangat ....
sebab bile boss tak de ...ade plak boss2 kecik yang akan mintak 'tolong'
itu dan ini... sesuka hati..almaklumlah..boss ku tak ade ...
mmm....xpe la..name pun keje kan?
haish...tak baik tau merungut plak die ...Opss...

lagi satu fenomena facebook....
minggu lepas aku agak aktif ber'facebook'...sebab terleka layan kawan2 lame
seronok tu...dah tak jumpe bertahun2...tetiba jumpe...ada yang dah kawen pon ...
mmm....paling best bile dapat share gambar2 lame sesame ...
terkonang kisah lame...hihihi
paling teruja coz terjumpa balik ngan Teacher merangkap guru kelas mase form 2...
tak sangka tu ..hihihi
dapat bertukar2 cerita...bertanya2 khabar
walaupun ade incident yang kurang enak antara my teacher n one of my friends disitu...
aku rase masalah miss communication
tapi
tetap seronok dapat jumpe balik ngan sume ...
seb baik mak dan bakal mak mertua ku tak pandai layan facebook...hahahaha
moral of this story :
walaupun kita dah meningkat dewasa......dan kita dah punya life sendiri, punya kerjaya..
guru tetap guru dan 'beliau' tak mungkin dapat treat kita as a friend or like an Office mate or as a good sister or what so ever ....
still ade jurang pemisah disitu

maybe ada yang boleh terima... tapi terpulanglah pada individu itu sendiri ..


Finally ... hihi ... Sorry ye kawan2...
nak wat promosi cket ye ...
ade akak kat Office aku jual sabun ni dengan harga yang sangat berpatutan sekali
aku dah survey banyak tempat ...dan..
cume akak ni je yang Jual paling murah ...Best Price ...
aku pun dah jadi pelanggan setia dia ...hihi
kalau korang tak caye...try survey ....
nak tau tentang sabun "kecik-kecik cili api ni"... klik disini

9 comments:

Che' Pit said...

Waa sabun "kecik-kecik cili api ni"
bahay tu, nanti tak cukup sekolam air kena mandi sbb pedassssss... haha

LuVidA^^ said...

ya fb...jum...ber fb....

=p

shidah said...

mwr de bkt promot2 brng nis..
jom add sy kt fb

Alimaz-Kembara Terasing said...

patut rrr lama tak nampak batang idung...heheheheheh ber pace buk ropa nyer.....

~AmyLiana8886~ said...

mmg kkadang2 facebook buat org ketagih kan..tp yg best minggu lepah amy pun sama mawar dpt contact balik dgn kawan2 lama kat uitm dulu..happy sgt tgk gmbar lama2..heeh

rAtu saLju™ said...

sebuk ea..taking care..always smile..

mamai said...

mmg seronok berfacebook nie nak pula ada member lama.... nanti leh add pakcik at rahman_osman72@yahoo.com

Eazy Izzuddin said...

wah pi new zealad...
nk follow..
=D

mohd.zulkifli said...

sabun apetuh?