B.E.R.T.U.A.H badan klau dapat...


sukE gambar kartun ni ...sEjuk mata mEmandang ..huhu

aNdainya ada sEorang lElaki yaNg bErkata sEdemikian rupa Pada kEkasih hatinya
..maka tErsangat lah bErtuah tuan Empunya badan...

"Saya sukE tEngok jari awEk saya
cantik btol...sungguh!
sampai takot nak pEgang...
Bukan takot patah..
tapi
takot nanti jari kitorang tak dapat nak tolong each other
Di satu hari yg GilEr forEveR
di dEpan yg Maha Esa"

"Saya sukE tEngok rambut awEk saya
cantik btol ...sungguh!!
sEbab tu saya bElikan tudung
bukan sEbab jelEs orang lain tEngok jugak
tapi takot nanti tErbakar dEk api nEraka
Di suatu hari yang gilEr forEvEr"

"Saya sukE tEngok body awEk saya
cantik btol...sungguh!!
sEbab tu saya bElikan diE tElEkung
spy masE diE jumpe kEkasih diE yg utama
dia lagi cantik dan bersEri mEnghadapnya
saya pun tumpang dapat pahala
Pheh..Syoknya"

saya sEdih tEngok awEk saya tak tido
tak makan rindu kat sayE
saya pun macam tu jugak
adE problEm yang sama,
dia tanyE apE ubatnya?
saya pun bagi Al-Quran pEnEnang jiwa,
sEmoga lebih cintakan yang Esa dari saya ...

kEsimpulanNya saya mEmang sayang gilEr kat dia,
Nak jumpE diE gilEr forEvEr,
yang ForEvEr punyE forEvEr,
Didunia dan akhirat tErutamanya
Janji nak sharE heavEn samE2
bahagia sElamanya

Cinta tu kan anugErah tuhan yang sangat tak tErnilai pada ummatnya
jadi kalau kita jagE cinta tu dEngan baik
Insyaallah kita akan bahagia gilE forEvEr disanE...

....sEmoga kita sEmua saling Ingat mEngingati antara satu dEngan yang lain ...

16 comments:

~AmyLiana8886~ said...

huhu..bestnyer ada laki cmni kan..sape yg dapat mmg bertuah..

Cik_daya said...

bertuah nyer kalau dapat laki macam nie...
tapi ada lagi ker yng macam nie?

Mawar_berduri said...

amy dan daya : Insyaallah ade...tapi 1 dalam seribu... :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya dah dapat...insyaallah..akan saya sayang dia kerana allah..

Mawar_berduri said...

Alimaz : alhamdulillah....

mamai said...

saya suka baca semoga kita bahagia forever

si kosong said...

waa...syahdunya..kalau bercinta seperti ini..tentu semuanya berkat.

zaiMi said...

ade2! saye la lelaki itu.. haha

-sori la terperasan plak.. :P

Kasih AzrieySinar said...

best la ayat² ni.pandai mawar..tersentuh juga sy membaca.

moga kita dapat jd yg terbaik antara yang terbaik...

kuina said...

sy suka membaca en3 nie
bukan jeles tak reti menulis sbb
sama2 kongsi ilmu..

tqvm.

blueCITY said...

salam

mawar, masih adakah lagi laki yg kualiti cam nih?
nak la , nak la
ekekkeek

tapi kita wanita juga kena ada kualiti seperti hawa, khadijah kan, heeeeeeee

msaih mencari....
hahahah

Eazy Izzuddin said...

hik3
xD

Mawar_berduri said...

mamai : semoga pok cik juga bahagia forever :)

Mawar_berduri said...

Si Kosong : tu la ..ikot semua batas2 yg telah ditentukan Insyaallah berkat ... :)

Zaimi : Alhamdulillah ade lagi rupeNya...hihi..beruntung yek Cik Syazni... :P

Mawar_berduri said...

Azriey : ala, bukan sy yg creat ayat2 ni...Sy dapat email je ..pastu edit cket2 publish ... ekeke...sje nak share ngan sume ... :P


Cik Ina : xpe yg baik kite share same2..

Mawar_berduri said...

akak bIru : hihi..ade kot..tapi 1 dalam seribu... :P ...tu la klau kita dapat jadi baik macam Siti Hawa, khadijah..aisyah...Insyaallah jodoh kita pun baik jugak... :)


Eazy : ^__*