T.A.G dr amyliana

Polis yang bagi saman ...huhuhu

1) Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award

** Cumil dan friendly
** Gadis yang berumur 23 pada 8/08/1986
** Kampung ----> "Ganu kite"
** pandai masak "masak lemak ketam"
** have 4 sibling ...


2) Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies

** love drawing
** sangat suke jagung
** sangat tak suke alergic ulat gonggok
** lembut hati sebab tu kadang2 marah pon simpan je dalam hati
** Happy go lucky
** anak ke 2 dari 5 adik beradik
** tak suke buah mate kucen kucing...ade bau yang x best
** easy going dan patuh pada arahan... baikkkkk ...kikiki
** kalau marah misti mendiamkan diri untuk beberapa ketika...sampai cool
** Suka aktiviti lasak

3) Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them

** kakashi ---> xde idea nak update entry kan? hambik ni buat ...hihihi
** suria ---> cik su kan baik hati...buat ye
** blueCity ---> Sis Biru...kalau ade mase buat ye...tau Sis kan always bz..ahax
** mamai ---> rajin2 le buat ye...ahax
** cutemiut ---> kalau xde TAG ni lagi...buat la ye ...klau dah ade tak yah ...huhu
** adlynda ---> Linda, akak tau kamu tak de keje ....cepat ambik buat TAG ni ..hihi

10 tu ramai la.... 6 cukup kot...kalau ade orang lain yang tak de idea nak update entry anda ...silalah jangan malu2 untuk ambik dan buat ye ... free je ... hihihi

4) Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged

dah...sudah ku hantarkan semua surat2 saman itu ...hihihi

5) Paste the award badge in your sidebar

kat side bar mane ade award ...tapi ade la cket award simpanan sat nak upload...tapi ade gak yang lupe nak ambik ....ahax ...thanks ye yg sudi bg award ... ade simpan tau walaupun tak tempek kat side bar ... :P






7 comments:

CuTeMiUt78 said...

eh..eh.. tetiba terpandang nama akak plak kat situ.. emmm tag ya.. okies nanti klu free akak buat k.. thank a lot ingat kat akak..

mawar_berduri said...

hihi...misti la ingat ....hari2 saye bertandang kat umah akk ...:)

Ena said...

Arhhh.. lege kan dan langsaikan utang.. hikhikhik..

Mawar_berduri said...

hihi...haah... tu l apasal.. kena saman la pulak... :P

~AmyLiana8886~ said...

thanks mawar..comel la gmbar mawar edit tu..kena ambik ni wat kenangan..hehee..thanks jugak sb buat tag nie..

mawar_berduri said...

hihi...o.k...amik la amy..khas buat amy..:)

[s.u.r.i.a] said...

baik hati ke su?kembang idung. yela2 su wat tag ni. hehe..