18sx - Antara percaya atau tidak

Kepada ibu mengandung boleh la keluar dari laman blog ini kerana paparan gambar disini tidak sesuai ditonton oleh anda

Bismillah...
ade jugak rase macam tak sesuai nak wat posting macam ni pada hari ni
yela..hari ni kan Jumaat penghulu segala hari

tapi ...aku posting jugak...sebab aku tak de pun niat tak baik atau ape ....
walaupun gambar yang bakal diposting ni kategori lucah
dan sememangnya lucah ...
tapi niat tu nak share je ngan yang lain ...

semalam aku terbaca isu budak darjah tiga yang melahirkan bayi di Pulau Pinang
tapi tak tau lagi sejauh mane kebenarannya ---> here

Pernah tak bace tentang anak anjing mirip manusia ?
kalau nak bace klik disini
dan

anak kambing mirip manusia
klik disini juga
babi Oink-oink mirip wajah manusia ?klik disini

tapi kejadian ni berlaku bukan la kat Malaysia......

yela.... ini semua kuasa tuhan...
betul tu ...aku setuju sangat sebab dia yang maha berkuasa

tapi dalam masa yang sama...setiap kejadian yang berlaku misti ada sebabnya
antara percaya atau tak.....ni la antara penyebabnya
xtau la nafsu jenis apekah ini ?
Jenis Binatang la kot ...tu yang jadi macam ni

lagi satu pada mereka yang ada anak.....
jangan lupa pantau anak-anak anda

kalau sesape yang ada menyimpan video 18sx
dengan niat nak tengok ngan husband or wife or what so ever
sila simpan dengan SANGAT BAIK
supaya anak anda tak terjumpa dan tertengok

dan awasi laman web yang mereka layari dirumah
benda yang tak elok ni mudah sgt nak jumpa kat internet .......




1 comment:

beautiful_rose said...

erk,apakah???
manusie keji......