alamak..mane nak lari ?


jam 6.05 petang ...
wah..lambat sungguh aku balik keje arini ...
overtime ke ? ..hoho..tidak
kalau aku o.t..layak la jugak aku dapat APC..
berangan jolah ...
hihihihi

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

tapi

aku bukan o.t sebenarnya ..
aku duduk online tenet je ..hihi
memang aku tak pernah ade o.t pun..hihi
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

sebenarnya risau gak dah petang ni
orang pun dah balik..tinggal aku je ...

yang buat aku riso...nak turun lif karang ...
tadi abang polis bantuan tu ade cakap...
pernah one girl ni ....sesat sampai tingkat 16 ...
sedangkan lif kat office aku ni sampai tingkat 15 je ?..
macamane dia boleh sampai tingkat 16 ngan lif ?
kalau dalam lif mane nak lari? huhu

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

pastu ade yang nampak type writer gerak sendiri la
aku pun pernah dengar orang main loceng tapi waktu tu pagi..lampu pun tak bukak lagi ..

hoho....stop thinking such a nonsense ...
sila cool ye...
semua pun makhluk tuhan...
tak pe la...kita same2 tumpang bangunan ni
yang penting niat kita baik ye...
datang ke opis untuk kerja
bukan berblog
hahahahah

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com






5 comments:

fiD said...

kak....


jangan pandang belakang....






















congkak, hhooh

cheqna said...

hallu..
hahahaha
kalu terasa bahu dicuit jangan tengok erk...lalala
insyaallah tak de pape tu..

zan-xray said...

msti abang polis bantuan tu saja reka2 cerita suruh semua staff balik ikut time, senang kerja dia hehe (agaknya la jangan marah abg polis ya)

ribena.illina said...

duk taip2 tuk blog..tetibe
de yang smbung..haaaa~



heehhehehheh~

princeduyong said...

kerja...kerja...!