Ke Dunia Asing ....



Wah.... tu la perkataan pertama yang keluar dari mulut ku
Meriah betul
sangat banyak lampu berwarna-warni ...
macam kat Dunia yang agak asing plak ....
ala...tapi misti ramai yang tau kan tempat ni kat mane ?

Orang pun sangat ramai...
semua berpusu-pusu ...
sampaikan kami mau bergambar pun agak susah ...huhu..
dah la terpaksa berjalan hampir 1KM ..hahaha
parking tak de ...penuh dengan manusia
Fuh..penat ...

tapi best ..

nanti dah dapat gambar dari member boleh la Upload cket ..
http://www.emocutez.com





7 comments:

blueCITY® said...

salam dear,
heeeeeeeeeeee...
dunia asing
bawalah daku pergi
ke dunia asingmu itu
ehehehehheh...

ingin pergi ke dunia terasing

maiyah said...

aliennn.. aliennnn
hehe
asing yg indah.. best gak tu..

zan-xray said...

kita pun nak ikut jugak ke dunia asing tu. kami nak jadi makhluk asing paling happening gak hehe.

Banyak gak tengok orang bergambar berlatar belakangkan pkok2 ni. kat mana?

[z@ck] said...

best ke i-city ni?
ada apa lagi kt situ?

Eazy Izzuddin said...

alamak!
ramai yg da pegi...
ku x pegi lagi
huuuu

Mawar_berduri said...

Sis Biru,
Meh la...memang best kat sane ..ekekeke .. :P

Sis Maiyah,
Memang indah dunia asing tu ...

Mawar_berduri said...

Bro zan : kalau ade mase pegi la tengok sementara masih free ..huhu ..kat I-City Shah Alam ..


Zack : best nya sebab banyak lampu warna-warni dan bentuk macam2...ramai giler orang, nanti balik M'sia pegi lajenjalan ...


Eazy : sila bawak awek pegi jenjalan kat ctu ...best ...hihi ;P