:: Kaler yang sangat sinonim dengan perempuan

Bismillah.....
Petang yang agak membosankan ....sebab terasa bagaikan ade batu 2Kg yang tergantung kat bulu mate nih....berat sungguh ...hihi
terkedip-kedip je aku kat depan pc nih....
pastu tetiba aku ternampak benda ni --->
::.. hadiah drpd kawan2 kat TNB ..::

pastu aku pun terfikirkan sesuatu ....Pink....
kenapa ye kalau kaler pink je misti nampak perempuan ?
aku la yang nampak cam tu..orang lain tak tau la kan...

pink dan perempuan memang sinonim ...
ni mengikut pemerhatian aku la ...
cube tengok ..


Gaun Kawen Siti Nurhaliza yang sangat cantik tu pun kaler pink kan ?
ape kaitan gaun ngan pink..oh ya..gaun misti la perepuan pakai kan ? dan Dato' Ct tu kan perempuan ? huhuhu....melalut sudeh... :P

Baju Puteri Islam dari sekolah rendah sampai la sekolah menengah, rasenya sekarang pun masih kaler yang same kan ?

belog zack si Insan Tinggi pon kaler pink kalau tak silap aku..huhu

pink Panter oh..yang ni xde kena mengena ngan perempuan

logo breast cancer memang kaler pink semata-mata

logo puteri UMNO yang ni aku pun tak sure sgt..tapi rasenya macam ye je kan ?

dan kalau nak pegi beli telefon bimbit plak ...tokei kedai tu akan tanye untuk siapa?
kalau cakap untuk perempuan je..dia terus tunjuk model2 henpon yang kaler pink ......

Jus Mate 5 Dr.Rozemy pun kaler pink packaging nya .....ish..ish..ish...

mmm....tapi aku plak kurang minat sikit ngan pink ni...
almaklumlah...aku rase macam kulit aku agak hitam gelap, so kurang sesuai ngan pink kot ...huhu

ade ke peminat pink ke kat sini ? hihi






6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

suka xsuka sgt....kadang2 suka kadang x..hihi

mamai said...

pink kaler...pening sat

cheqna said...

belasah je kale pape...
hahahaha tak de la obses sangat ngan pink..
yang biasa2 aje buk =)

zan-xray said...

suka tengok kaum hawa pki Tshirt pink
:-)

adianiez AIDA said...

aida tak brape suker. tapi anak2 dara suker giler. apa2 pun nak pink. adus!

tqa said...

belog saye kaler pink juge :p

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...