Hot ke ?

.:: Contest Foto Couple Paling Hot!! ::..

huhu...rasenya cam dah lame tak masukkan gambar yang hot-hot nih...hihi
mase sedang berblogwalking...terjumpe plak contest ni ....
memandangkan dah lame tak join contest ....sesaje la gatal nak join contest plak ...

Term and conditions :

1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman "nurulchumel.blogspot.com"
2. Mesti menjadi followers blog ini.. DONE

3. Sila lah buat entri tentang tajuk contest ni..sertakan sekali foto anda and kekasih ke, tunang
ke, isteri ke, suami ke, or..skandal ke..hehe..whatever la..siblings pun boleh..asalkan dlm foto
tu mesti la 2 org..dah nama pun couple..mestilah 2 org kan.. DONE

4. Foto mestilah menarik..kalau rajin, edit2 lah sket gambar tuh..i ni kan pencinta keindahan..so,
haruslah anda yang join contest ni mesti wat yang terbaik..oke? - DONE

5. Then, dah siap wat entri tuh, sila lah link kan entri anda tuh ke blog i ni.. *wajib*..
tolong letak link entri anda di bahagian comment yer..promosi kan link ni utk jadi referral
yang tertinggi.. DONE

6. Promote banner kat atas tuh pada blog anda ye..lg banyak anda bodek, lebih besar peluang
anda utk menang..hehe.. - DONE
..::Hadiah ::..

7. Hadiah??haaa... ♥ Wang Tunai RM 30 serta Special Award dari nurulchumel.blogspot.com utk
Entri terbaik..(satu penyertaan shj) ♥ Wang Tunai RM 20 beserta Special Award untuk
Referral tertinggi.. ♥ 5 hadiah saguhati berbentuk Award Khas dari nurulchumel.blogspot.com

8. Hehe..setiap penyertaan hendaklah sertakan sekali no akaun Maybank atau CIMB ye..utk
memudahkan urusan penyerahan hadiah..hehe..
9. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 July 2010..jam 12 tengah malam..

kawan-kawan, meh la join contest ni ....masenya masih panjang....

Dan ini lah gambar yang nak dipertandingkan ...
hot ke ?
ahax .... no komen!!! macam artis plak jawapannya
harap Cik nurul yang cumil berpuas hati dan menerima penyertaan saya ...


p/s : kepada yang selalu je tertanya-tanya bila sy mau melangkah ke jinjang pelamin....
jawapannya setakat hari ni ... ---->

Insyaallah kalau diizinkan Allah s.w.t

b4 the end of this year ye ....tarikh tak nak announce lagi hihi...
tolonglah doa-doakan saya ye .....



-Sekian-





9 comments:

Lya Colours said...

wahh
hot2
panas ni
kene dok dlm ekon
hehehe

[s.u.r.i.a] said...

hot sangat. :P
amboi ross, diam2 eh. xbagitahu pun. ni dah dia dulu ni.

Mawar_berduri said...

Lya : hihihi...cepat2 pasang ekon...


Cik Su : :P ....bukannya nak diam2...tapi tak nak la bising2 takot ade pindaan plak nanti .....malu la saye ...hihi

Nurul chumel said...

hot!!
thanx for supporting my contest..ade chance nak menang ni.. hehe.. =)

Ena said...

gd luck!!

mcm best jer contest nie.. heheh

zati said...

gud luck =)

Mawar_berduri said...

Nurul : No problem dear ...

kak Ena : join la skali contest ni ...

Zati : Thanks ;)

FaiZ said...

gud luck..heeee..

Siapa Lin?? said...

lawa2..good luck