My Dream house


love..love..love
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

I get this picture when I play this game ---> here
sila abaikan gambar awek seksi kat dalam gambar diatas
rumah ni sangat cantik dan perfect from my eye
not too big or too small ...just nice
swimming pool dan landscape tu kira bonus la...kalau tak de pun tak pe ...hihi


aduyai...ble la boleh dapat umah ni .....berangan jela dulu..
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com





4 comments:

zan-xray said...

memang comel.. maksud saya rumah tu :)
bahagia dan seronok bila dah ada rumah idaman kan

zan-xray said...

memang comel.. maksud saya rumah tu :)
bahagia dan seronok bila dah ada rumah idaman kan

||| PöJìé PööH ||| said...

Okla tuh just nice..
So sama2 la kumpul duit nk beli umah ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

alinac lover said...

alala..comey nyer la pic~