Semoga berjaya along !!!!!

Bismillah ...
hari ni agak bizi....ade guest from Russia
aku plak disuruh jemput .....aduyai...
dah la tak brape nak teror speaking london nih ...
huhuhu....
nasib baik sume dah settle...
.............................................................................................................................

actually, N3 kali ni untuk kakak ku
yang ku panggil ALONG
mungkin sekarang dia sedang bertungkus-lumus menjawab soalan..huhu
dia ada interview SPA kat Ipoh...
aku doakan semoga dia berjaya ...
tolong la reramai doakan dia ...
kesian dia dah lame cari kerja ...
dah macam2 kerja dia buat ...
dari kerani,
pembantu kedai,
pembantu am ...

hutang study dah la kna bayar tiap bulan...aduyai
susahnya nak dapat keje sekarang .....
harap sangat ade la rezeki dia kali ni ...

"Ya allah...tolonglah permudahkan sesi interview kakakku ini ..amin "





5 comments:

[s.u.r.i.a] said...

amin. :)

Lya Colours said...

semoga berjaya =)

mrs.ecam said...

aminn...mmg ssh nk dpt kje skang ni...so jgn memilih sngt...syukur ngan kje yg ade skang....

Catwoman said...

SEmoga b`jaya buat Along.

Insya Allah, pasti ada rezeki utk dia.

:)

zan-xray said...

InsyaAllah kalau dah rezeki tak kan ke mana.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...