Candid Moment @ Kursus PERASA

Bismillah....

Ni gambar dari Cik Ana.....
baru je ambik petang Jumaat ... bila tengok gambar-gambar yang banyak tu 
memang kebanyakkannya gambar candid .. hahahha
lawak..macam-macam gaya ade :P 
rase rugi pulak kalau tak masukkan kat dalam blog ni ....
kalau ambik simpan je dalam thumb drive tu pun tak de gunanya 
da lama-lama dah tak muat thumb drive nak isi benda lain delete jelah kan ?
owh...rugi ..hilang satu memori :P 
jadi mari kita abadikan kat sini ...pastu nak delete pon tak de hal :P 


 yang gambar kat atas tu masa sesi ice breaking 
main picit-picit bahu ....main usap-usap pipi..urut-urut leher ..:) 
Chooo sweet to remind  actually :P 

yang gambar muke selebet saya tu masa dah malam ... tgh fikir nak buat pelamin rupe mane ...
pastu dok jeling-jeling kumpulan lain ... hahahhaha 
tapi kami tak tiru hokey ... kalau tiru mana mungkin jadi Pelamin Baju Ninja kan ??? 
hahahhahaha... Opsss :P  

hoih .....menjuling mataku rupanya dok menulis atas kerusi :P 
bikin malu sajakkkk :P 
pastu practice pegang hidung dan telinga tukar-tukar tangan ...
tips nya : fokus pada tangan yang pegang hidung ....
Insyaallah boleh... (tips linda bagi) pastu baru Wak bagi :P 
yeaaayyyy...kredit to Linda -_-" 

Hah..hamek ko ..kursus main tidoq-tidoq ....tergolek dah masing-masing....hahhahaha
tu bagi chance kami rileks tu .... tu yang kasi baring lama sikit :P 

Pic No.4.... Kusyuk tau kami dengar Seri Endang dok bercerita 
cuba untuk mendalami dan memahami jalan penceritaan beliau :)

o.k..finally .....
teknik bergabung dalam air .... kali ni kasik gabung ngan Cik Ana....
pastu snap gambar ramai-ramai ...
hoyeeee....

Sekian. 

2 comments:

Sara Lynn said...

hoyeeeeeeeeeee

ArELeEz said...

giant octopus tu dh nan hado kan? hmm..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...