Candid Moment @ Kursus PERASA

Bismillah....

Ni gambar dari Cik Ana.....
baru je ambik petang Jumaat ... bila tengok gambar-gambar yang banyak tu 
memang kebanyakkannya gambar candid .. hahahha
lawak..macam-macam gaya ade :P 
rase rugi pulak kalau tak masukkan kat dalam blog ni ....
kalau ambik simpan je dalam thumb drive tu pun tak de gunanya 
da lama-lama dah tak muat thumb drive nak isi benda lain delete jelah kan ?
owh...rugi ..hilang satu memori :P 
jadi mari kita abadikan kat sini ...pastu nak delete pon tak de hal :P 


 yang gambar kat atas tu masa sesi ice breaking 
main picit-picit bahu ....main usap-usap pipi..urut-urut leher ..:) 
Chooo sweet to remind  actually :P 

yang gambar muke selebet saya tu masa dah malam ... tgh fikir nak buat pelamin rupe mane ...
pastu dok jeling-jeling kumpulan lain ... hahahhaha 
tapi kami tak tiru hokey ... kalau tiru mana mungkin jadi Pelamin Baju Ninja kan ??? 
hahahhahaha... Opsss :P  

hoih .....menjuling mataku rupanya dok menulis atas kerusi :P 
bikin malu sajakkkk :P 
pastu practice pegang hidung dan telinga tukar-tukar tangan ...
tips nya : fokus pada tangan yang pegang hidung ....
Insyaallah boleh... (tips linda bagi) pastu baru Wak bagi :P 
yeaaayyyy...kredit to Linda -_-" 

Hah..hamek ko ..kursus main tidoq-tidoq ....tergolek dah masing-masing....hahhahaha
tu bagi chance kami rileks tu .... tu yang kasi baring lama sikit :P 

Pic No.4.... Kusyuk tau kami dengar Seri Endang dok bercerita 
cuba untuk mendalami dan memahami jalan penceritaan beliau :)

o.k..finally .....
teknik bergabung dalam air .... kali ni kasik gabung ngan Cik Ana....
pastu snap gambar ramai-ramai ...
hoyeeee....

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

hoyeeeeeeeeeee

ArELeEz said...

giant octopus tu dh nan hado kan? hmm..