Naik Boat di Teluk Batik, Perak

Bismillah.....

Best oii naik bot ....Bot ni boleh tahan lajunya...
tapi yang agak scary sebab yang mengemudi boat ni budak lagi kot ??
dalam belasan tahun ....kalau tak silap naik boat ni 2 orang RM10.00
kalau tak silap la.....kalau silap sorang RM10.00 kot? 
entah la..banyak makan semut kot?? dah lupeeeeeee ...sowieeee 

 Hoii..adik tu wat corner baring plak dia.... habis basah terpercik air ...
haish......kami naik boat tu berdua ..kat depan ade amoi sekeluarga kot? dalam 4 orang ...
tapi cool la naik boat tu ...hahaha..best ....lain kali kalau datang lagi boleh ajak 
mak , ayah, adik-adik, along sume jalan-jalan kat sini :) 
misti best 
risau jugak takot fon basah..tapi demi nak update blog...
nak jugak ambik gambo dalam boat tu :P 
Tn.John perati je sambil jeling-jeling ..ahhahahha ..nak marah ler tu ..
takot fon basah atau terjatuh dalam laut ke ..
tapi ..seb baik dia tak marah ...ngeeeeeeee ...sebab fon tu o.k je ...
selamat waalfiat je sampai arini :) 


Sekian. 

3 comments:

Lya Colours said...

pernah naik bot masa balik kg tganu bila ntah. 3-4 tahun lepas kot. kat tganu ktrg panggil bot penambang. scary naik ok. dah lah bot kayu gitu. pastu air plak tinggi. sumpah takut. kejung je naik bot hahaha

Sara Lynn said...

alah2 tn john... jeling2 sempat tersengih jgk.. kikiki

ArELeEz said...

tn.john jeling2 manjas je tu.. he3..