Kursus PERASA, Sungkai Day 3

Bismillah....

Hoyeeeee..hari ni last Day ....
pagi bangun berkobar-kobar nak balik ..huhuhu 
walaupun mata masing-masing dah macam Panda :P 
kan semalam tido lambat siapkan Pelamin ...
jadi Jom tengok Pelamin kami ..... 

 Pelamin Kumpulan 1
Kumpulan saya :) 
"Biaaaaarrrrr...sportingg..tingg..tinggg..tinggggg" :p 
ade yang cakap baju samurai .. :P ...ade yang cakap macam hantu ? 
hahahahhahahaaa..pasrah je la ..3 pagi kot tido???
 ade yang nak tempah untuk kenduri kawen tak???
Ehh? hahahahhaa.....sanggup ke??? 

Pelamin Kumpulan 2 ....
"Avengerssss Go "
moden kan ? nice ... I Like ... 
bertambah seri bila ade pengantin alololololo..homei ngat nih kan ? 
=P dia kawan saya o.k... -___-"

 yang ni Kumpulan 3 punya ...
simple but Nice .....saya suke yang ni ....
"Agi idup agi Ngelaban, aja-aja...fighting" 


Ni la fungsi Pelamin tu :) 
setiap orang akan duduk ( macam di beri penghargaan la) 
semua ahli kumpulan lain akan bagitau apa kebaikan dia yang kita nampak ... 
tu yang Linda dok dengar Nala cakap ...
"OOoooo..tak sangka aku ni Cute dan sporting rupanya dari pandangan Nala??" hahahhaha
ni ayat saya je ..tapi apa yang Linda fikirkan waktu tu hanya dia yang tau :P 

Ni Kumpulan kami ...... :) 
Thanks to all..semua telah menjayakan aktiviti kumpulan kita ...
well done ladiessssss.........
yang dapat air tu rasenya hadiah Juara markah paling banyak 
pastu dapat biskut Danisa tu hadiah pelamin paling cantik??? 
hoi..konfius sekejap makkkk .. :P... mungkin cantik tu tak kot? kalau effort mungkin lebih sikit kot ?
sebb banyak barang yang kami pakai ...siap balik bilik di tengah malam kutip 
towel , tudung, pelapik katil..sume belasah :P 
yang Biskut dalam Tin dapat untuk Pemenang Keseluruhan ... alhamdulillah  

 yang ni saya yang cute nak nangis tu "P 
ambik sijil Penyertaan ...dan lagi satu sijil dan air tu dapat 10 peserta Cemerlang? 
Cemerlang ke pon? haishhhh..salah pilih ni ? 
tapi apa-apa pun mmg enjoyyyy....


K.A.M.I 

o.k ni last episode :) ..Terima kasih kepada Pak Su dan Wak ( Fasilitator) 
dan pada pegawai kaunseling ofis...Cik Ana ngan En. Zaki yang anjurkan program best macam ni :) 
A lots of thanks to all my Kulaan yang sporting dan bagi 200% Kerjasama 
U Olss the Best ---> mcm la semua baca blog saya pun? tapi tak pe lah 
nak jugak say thanks :P 
kalau korang ade tawaran attend course name PERASA ...
silalah join ... best ...tapi penattttttttttttttttttttttttttttt 


sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

biarrrrrrrrr sportinggg.. ting..ting..ting..!!!~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Sara Lynnsportingggg laaaa sgttttttttt :P hihi...kamu pelamin kte tu kalau pandang macam orang xde kepala pun ade ....hahahahhaha

ArELeEz said...

leez sker pelamin avengers go. comel la kursus nih! ;)