Kursus PERASA , Sungkai Day 2

Bismillah....

Hari Kedua kami harapkan lebih baik dari semalam...ewah...
ngan mata yang mengantok ....kami teruskan kelas macam biasa ...

 hai uolssss...kami semua ada topi ....*wink..wink* -_-"
haruslah kita snap gambar buat kenang-kenangan ...
hasil penat jerih kami semua ni siapkan topi :P

 ni semua ahli kumpulan saya ...kumpulan satu ...
kami punya trade mark "Biarrrrrrr...sportinggg..tingg..tingg..tinnnggg" hahahhaha
Sengal! 
 yang ni kumpulan yang dapat hadiah kumpulan paling sporting ....hadiahnya pringles 
kumpulan dua.... kumpulan Avengers ...dia punya trade mark tak ingat la...
"Avengers Go" ke hape tah ..ahhaha sorry lupe...

yang ni kami panggil geng Topi kecik....
comel sgt topi diorang ni ..alolololo..cuteeeeeee ....
pakai plak menyenget cam tu ..comel....diorang la pemenang topi ... :) hadiah biskut jacob 
trade mark " Agi idup, agi Ngelaban...Aja-aja fighting"

sebelah malam ... kelas kami habis awal sikit dari semalam..dalam 10.30...fuhhhh...lega 2 minit
tapiiiiiiiiiiiiiii...rupanya ade siksaan mata cara yang lain pulak..hahahhaa
kami semua diarahkan untuk menyiapkan sorang sebuah pelamin nan indah kata ko...#adoinyelahalahaipun
pasrah.....kami pun balik bilik collect la apa yang patut ....
eh..lupa ade lagi satu task... kena siapakn kad untuk semua ahli kumpulan ...
jadi bertabahlah kami siapkan kedua-dua task tu ...
nak tau pukul brape kami tido? 
3.00 a.m ? hah....rabak mata oiiii.....tapi hasil kerjasama kami ...semua siap ..



o.k.kita sambung day 3... Sekian. 

2 comments:

Lya Colours said...

cantik topi hehe

ArELeEz said...

syioknye..! lame dh x p team building. windu plak.