Teluk Batik, Lumut, Perak

 Bismillah....

Kawan-kawan hari ni saya nak  pulun publish entry yang tertangguh ya.......
cerita lama tapi belum la basi...masih ade dalam memory .......
jadi kena update cepat-cepat sebelum memory full??..hihi

 This picture was taken at teluk Batik , Lumut , Perak....
antara penginapan yang ade berdekatan dengan laut nan terbentang luas itu ....
rumah dia macam comel kan? tapi dua kali pandang macam scary pun ade ...hihi
tapi yang Chalet Crystal Bay tu bangunan dia agak klasik ....
tu ade no fon sekali ..kalau berminat boley call....kalau tak nampak silalah klik gambar untuk proses pembesaran :) 


waaahh..saujana mata memandang ...luas tak berpenghujung rasenya bila pandang laut ...
Subhanallah indah sungguh ciptaan Allah ......
sempat jugak tengok sunset :) 
tapi mase ni matahari baru je nak terbenam ......

o.k ..walaupun dah nak masuk 28 tahun ...
tapi masih ade sedikit rasa teringin nak pose gwiyomi ...hahahha
adoiiiila....plsss...sedar lah diri wahai insan....
tak cute langsung ...fine ..TQ ... :P 



1 comment:

Lya Colours said...

hari tu p lumut ada singgah telok batik gak kot. makan satey ikan. ku pikirkan apa. rupanya mcm kopok lekor, dia bakar je. ceh