Felda Residence Hot Springs Resort , Sungkai Perak.

Bismillah......

Hai semuaaa.....hari ni dah start nak cerita pasal yang best masa pergi kursus haritu ...
firstly kita cerita pasal bilik nya lah ye ....yelah orang nak pergi sana pun misti nak tau 
bilik dia macammana...selesa tak? cantik tak ? kemas tak? kan???
Bilik kami di blok 2 tingkat ini ....
deco kat luar tu cantik kan ? nampak unik .. :) 
jadi mari kita snap gambarrrr ......
 o.k... Kami diberi sebuah bilik yang dikongsi berdua.. 
jadinya ia memang lah sgt selesa ....siap ade extra pillow 
dan satu extra bed yang biasa tu ....kalau nak pakai la ...
kami cuma pakai yang extra pillow tu ..boleh buat pelok bila sejuk malam-malam :) 
 antara kemudahan lain yang ada ....ade mini fridge, ade hair dryer .....
ade kettle untuk masak air panas ...dan air 2 botol... tiap hari dia letak 2 botol air tau 
pastu ade 2 seat chair untuk santai-santai :)  
o.k....kat hotel memane pun misti ade cermin besar kan ? kat sini pon ade ye .....
hair dryer tu ade dalam laci kat cermin besar ni la .... :) 
TV pun clear ....sbb ade astro.....hoyeee ....
tapi bukan semua channel la ye ....tu ha tengok Channel guide yang dia bagi tu :) 
lagi satu yang cool nya bilik dia ade bath tab ...yeaaayyyy...boley berendam hokeyy :P 
tapi dah datang untuk kursus ...nan hado nya masa nak berendammm......hahhaha padan muke ...
nak berendam datang lah ngan family o.k :) 


Sekian ... nanti sambung lagi ...

3 comments:

Sara Lynn said...

hoyeahhh!~ semangat berkursus!

Lya Colours said...

deco kat kepala katil tu cantik simple

ArELeEz said...

cam best je kn.. buleh la try semlm 2 klu ade rejeki.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...