Jalan-jalan @Lumut, Perak

Bismillah....

O.k hit visitor per day dah makin kurang ..fine ...
tak update entry baru je terus korang tak mo jalan-jalan kat sini kan ??
 sentappppp arrr gini ...hahahhaha ..gatei bebeno bunyi nye ...
ko ingat ko nak sentap-mentap ade orang nak kesah ke pon? kannnnn? 
o.k xpe...tak jadi sentap...jom kawan balik ..hahaha.....

actually last week iols is attend a course ... 
Kursus yang best la kiranya ....nanti akan ade entry yang banyak pasal kursus tu ...
sebab apa ? sebab kursus tu best ...huhu .. (macam ler rajin sgt nak update ) 
xpe..akan saya gagahi untuk update o.k..ini bukan janji tau ..Insyaallahhhhhhh
kalau diizinkan Allah...


Wajah kesayangan hamba...huhu -_-" ....
gambar was taken at Lumut, Perak.... 
kenapa Lumut ? sebab balik kampung ..jadi sambil menyelam kita minum air sekali .. :P
tak berkembang langsung....balik-balik tempat sendiri ??? huhuhu T___T"
tak pe itu je bajet yang ade ..jadi o.k la dari dok umah je kan ?
Tn.John is tak berapa suke ambik gambo sejak dua tiga menjak ni ...
jadi mari kita curi ...hahah...tapi ade je gambar yang tak curi ....gambar yang pose kat atas tu tak curi o.k 
yang atas tu dia yang pose sendiri 
gambar yang mata ke atas tu mmg gambar candid ler tewww .. :P 


yang ni gambar POYOS iolss...hahahaha
pasrah je aku nengok kan keChomelan melampau diri ini ...hahahhaha
tak pe lah ..nak nunggu kuruih pakai tak bergambo la nampaknya ?? 
tak gitew .. :P ....xpe..yang penting kita happy :) 


Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

btoi tu yang penting kita happy

:: Mrs.Eady :: said...

betul...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ooh kursus, patut lah senyap je :)

Sara Lynn said...

alololooooo.... tomel