Lunch at Ben's Publika, Solaris Dutamas

Bismillah....

Kali Ke-2 makan kat Ben's Publika, Solaris Dutamas...
hari tu pergi makan bertiga..kali ni berdating berdua je o.k ...

 me with Girl Friends ....
siapa lagi ??.....dia lah yang paling femes dalam blog saya ni...
asyik muke dia je ...hahahhahha
dah kata kesayangan ? haruslah muke dia je kan ?
sayang lah sgt #tangandidadamatakeatas !!! ...hahahah

 as usual.... 
plain water ni yang akan sampai dulu.....

 ni air yang kami order ......
air Linda tu sedapppppppppp ..... Ice Chocolate 
air saya ? dah kata diet?
haruslah ambik green apple juice kan ? 
Diet la sgtttttt #tangandidadamatakeataslagikkkkk

 o.k ... ni makan tengahari saya .........
nampak je gini ....kenyanggggg oiiiiiiiiiii .....
makan salad je !!.... hahahha 
satu jenis salad je punggggg tapi hover masuk sampai 4 gambar....
ghasakkkkkkkkkkk


Yang ni Linda punya .........
salad dia tu Sedaaaaaaaaap....
burger tu Daging dia? mak haihhhh...teballlll...... 
makan banyak2 boleh mengundang muakssss o.k...


tu je nak cerita ...o.kbai


3 comments:

Fazleyatul Aini said...

dap ehh salad tu

ArELeEz said...

m'jejeh2 dh air liur tau! uhuks3..

blog-tips-kurus said...

ingatkan tak boleh makan sini..

:)

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...