Alma dah pandai salam Mummy :)

Bismillah ...

Ingat lagi tak pada Nur Alma Maisarah ?
ginilah nasebnya........ untung ade Alma boleh mummy gomol2 dia ...
buli-buli pun ade jugak bila geram ngan kecerdikan dan kecomelan dia ..

 Ni masa Alma 3 bulan 
kecik beno....muka mummy pun kecik juga masa ni :P 
tang hidung tu tetap la besar, tp tak pe senang bernapas..hihi  -___-"

Ha...sekarang Alma dah setahun sebulan tau :) 
Alma dah besar ...dah pandai berjalan ...
pastu good girl sgt sebab bila mama dia bawa dia datang ofis ..
dia o.k je layan mummy dia ni :P 

Oh ya ..jangan silap ye ...
Mak Alma (Nana) dia panggil Mama ...
saya dia panggil mummy o.k :) awww..menumpang sgt ...hahahha 
Yasmin Ummi ...Farah Ibu :) 
Linda kakak! ..phewww kakak sgt -___________-"
#tangandibahumatakeatas 

Jenuh la suruh dia senyum kat camera ....
tapi dia lebih teruja nak main stationery kat meja mummy 
finally dia senyum ....sampai sepet mata dia...
see Alma dah makin besar ...muke mummy dia pun dah semakin debab mengembang :P 
hahahahha...adoiyai ..how times flies 

pagi semalam jumpa Alma ngan mama dia kat kafe 
masa mama dia nak hantar nursery ...
mama dia cakap 
"Alma, salam mummy macam papa ajar" 
terus dia sua tangan pastu cium tangan saya ...
eeeeeeeeee...comelnya kamu Alma sayang ...
membesar dengan sihat dan menjadi orang berguna buat mama-papa kamu ye nak! 



sekian . 

6 comments:

mama leen said...

alolo.. comeynya dia..

PetakBunga said...

besar ni tgah comel..hi

idzwa kamaruddin said...

comel sgtttt tau :)

Sara Lynn said...

gaya pegang pembaris mcm cikgu2 nk rotan anak murid.. hihihi

ArELeEz said...
This comment has been removed by the author.
ArELeEz said...

'menumpang' yg baik = xpe.. amik berkat. ;)

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...