Jamuan lagi !

Bismillah.....

Asslamualikum ...hai korang puasa tak hari ni ?
jangan la buat-buat terlupa pulak ye ...tu taktik lama tu :P 
tapi biasanya taktik macam tu budak-budak je yang pakai ..hihihi 

ni last week punya ....biasa la dah penghujung bulan tu la nak buat jamuan 
Jamuan semperna sambut Ramadhan dan campur juga birthday 
ohya.....buat sekali entuk farewell yang kami buat port luck haritu 
tapi Officer tu tak de pada hari ni ...tu yang kami buat advance 
 ni la makanan yang ada pada hari tersebut ...
menu utama nasi putih, masak lemak nenas dan ikan masin , ayam goreng dan ikan masak kicap 
pastu kuih-muih dan dessert ....bos kita yang baju kaler purple tu ;) 
ni sesi potong cake ..boss dan anak buah 
yang ni bulan Mei ye ...

bulan Jun sorang  ...untung lahh....
padahal cake ade satu  ..same je ...hihi.


Cake yang di potong 2 kali...


dalam banyak-banyak cuma yang ni berjaya memikat hati 
sedap oii laksa ni... gurlllpppp ..........haish...
dari tadi perati je jam kat dinding ...lambat lagi nak berbuka ni ...hahahhaha 


ni dessert for two....
Linda punya satu ....dia tak ada sebab kena arrange event lain 
nanti saya cerita pasal event tu ye ...

Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Nafira usof said...

fulammahhh.. telan ailio tengok dessert tu. hehehehe.

Selamat berpuasa Mawar..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nafira usofSelamat berpuasa K.Zura dan keluarga .. ;)

ArELeEz said...

w/pon kek sejibik je tp, yg besday bln jun tu buleh glamer lebih sket. amik gambar pun jadik tumpuan, fokus kat dia je. he3..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Nafira usofthanks k.zura selamat berpuasa :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@ArELeEztula pasal....untungggg kan ..ekeke