Resepi infused water

Bismillah...

Sambung lagi.....Sementara mata tak ngantok ni...
kita marathon sikit :P rehat kan panjang..hihi
ni saya share antara combination buah-buahan untuk infused water 

 limau gong xi fa chai (Clementine) + berries + plain water
Strawberry + Mint leaves + Plain Water
Strawberries + blackberries + Clementine + Plain water
Strawberries + Kiwi

Strawberries + Pineapple + Plain Water
Raspberries + Pineapple + Plain Water
Watermelon + Pineapple + Plain Water
Pineapple + Lime + Plain Water

 Water melon + Kiwi + plain water
Star fruit + Lemon + plain water
Kiwi + Star fruit + plain water
Clementine +  Lime + Ketumbar + plain water



o.k.....kalau nak tengok lagi 
boleh tengok kat sini ye....ade banyak lagi resepi lain...
kalau nak tau antara kebaikan buah-buahan yang digunakan untuk  infused  Water boleh baca disini


Sekian.

3 comments:

ArELeEz said...

terima kasih sbb b'kongsi. jasamu dikenang. ;)

ArELeEz said...

terima kasih sbb b'kongsi. jasamu dikenang. ;)

Nafira usof said...

sangat menggiurkan lagi menyihatkan.. insyaAllah.. akan cuba amalkan water infused nih.

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...