Potluck

Bismillah....

Jumaat minggu lepas kami sempat la buat potluck sikit-sikit 
potluck ni nak raikan bos kami yang nak bertukar ke oversea ...
this friday buat sekali lagi dengan semua sekali  tapi beliau tak ada ...
so kami kat atas nak meraikan dia ..buat la potluck je 



biasa la dah nama pun potluck....tak de la banyak sgt makanan nya 
tak ada yang kami order pun...
semua bawa seorang sikit ...alhamdulillah banyak juga makanan nya 
cukup la untuk kami 25 orang sepejabat :P 



Linda dengan bos kesayangannya 
untunglah kan orang ade bos boleh snap gambar sesama :P 
bila buat jamuan makan macam ni ...rindu Kak Ani ..:'( 

 pegawai yang diraikan ....yang baju biru tu 
"Semoga Encik terus berjaya ditempat baru, Semoga dimurahkan rezeki , 
Semoga dapat bekerja dan berkhidmat dengan baik di perantauan" 

 ni pinggan saya....
ini je saya makan ....hahahha sila jangan percaya :P 
 first round baru ...pastu banyak round lagi makan nya...
hihi

sekian. 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

wahhh sedap nyer makannnnn :)

Nafira usof said...

sedapnye spagetiiii!
terliurrrr~ hahahahaha

adianiez AIDA said...

best!
esok department aida pun ada potluck. sempena kedatangan ramadhan :-) in shaa Allah.

Sara Lynn said...

Al-Fatihah untuk Allahyarhamah Kak Ani.....

ArELeEz said...

memula, macam nak percaya dah. tapi.. ha3..